|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Word i run-time error
Imam office 2003 na Win XP SP2. Inače imam instalirane i neke macro-e koji omogućuju tipkanje s desne na lijevo itd. Sve je to funkcioniralo, no odjednom, kada hoću prebaciti na taj macro izbaci mi: MICROSOFT VISUAL BASIC Run-time error '4198': application-defined or object-defined error. i jednostavno ![]() ![]() ![]() ![]() Ima li tko kakvu ideju? Ne bih baš htjela reinstalirat wine... ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajah, ručno postavljani macroi. Ako do sada nisi imala zayebancije s time - e pa bilo je i vrijeme ![]() Šala, no jbga riješenje potraži u putanjama, naredbama itd. Mislim da ipak to nema veze sa samim windozama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Uspjela sam riješiti problem. Odinstalirala sam opet office, maknula sve moguće foldere koji imaju veze s office-om (pod Program files i pod Documents and settings pa kod korisnika i "all users") i sve u registry-u (Hkey local machine i Hkey current user) što ima veze s njime (software - microsoft - office), reinstalirala i radi ![]() ![]() EDIT: I Tor hvala na pomoći <3 ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.11.2007. u 02:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|