![]() |
(riješeno) Word i run-time error
Imam office 2003 na Win XP SP2. Inače imam instalirane i neke macro-e koji omogućuju tipkanje s desne na lijevo itd. Sve je to funkcioniralo, no odjednom, kada hoću prebaciti na taj macro izbaci mi:
MICROSOFT VISUAL BASIC Run-time error '4198': application-defined or object-defined error. i jednostavno :nono: a ja već :hitthewal: Reinstalirala sam office, uključujući i to da sam ručno micala i ponovno stavljala template, ali neeeee.. :fuming: :( Ima li tko kakvu ideju? Ne bih baš htjela reinstalirat wine... :( Hvala :goood: |
Ajah, ručno postavljani macroi. Ako do sada nisi imala zayebancije s time - e pa bilo je i vrijeme :D
Šala, no jbga riješenje potraži u putanjama, naredbama itd. Mislim da ipak to nema veze sa samim windozama. |
Uspjela sam riješiti problem. Odinstalirala sam opet office, maknula sve moguće foldere koji imaju veze s office-om (pod Program files i pod Documents and settings pa kod korisnika i "all users") i sve u registry-u (Hkey local machine i Hkey current user) što ima veze s njime (software - microsoft - office), reinstalirala i radi :D Samo kako da stavim "riješeno" kod naziva posta? :stoopid:
EDIT: I Tor hvala na pomoći <3 :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:36. |