|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Firefox Ultimate Optimizer
Naletio ![]() Dosta se ljudi zali da usprkos svemu Firefox zna popapati ![]() Calentura Firefox Ultimate Optimizer doista smanjuje glad FF-a za memorijom Evo mojih sljikica iz TM-a ![]() prije instalacije ![]() poslije isprobajte, bas me zanimaju vasa iskustva. Za sada se cini da stvarno radi ono sto je o njemu napisano. @edit program je Spanjolski ali ne brinite. Sve sto je potrebno je da obiljezite u trayu Iniciar con Windows i to je sve
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 04.11.2007. u 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nisam kompatibilan s exe-ovima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
100mb vam ni tam ne osjetim ![]()
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
radi i kod mene ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Nema bas previse programa koji rade onako kako su ih autori opisali ali evo jednog. Naravno kad se ima 2 gb meme ni ne osjetis ali onima sa 1 gb ili manje doista bi mogao pomoci. I dalje cu ga pratiti, bas me zanima hoce li se i dalje tako stedljivo ponasati ili je od onih : Drz` bure vodu dok majstori odu ! ![]()
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, može netko prokomentirati na koji princip radi program? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Konacno i od zippa nes pametno ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dobro, a sada neka mi netko kaže ako zna, gdje nestane svih tih 100 i kusur megabajta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajde molim te napiši kao koji virus? Naime pokušao sam ga skenirat s avastom i nešto i meni smrdi. BTW ako se gugla malo, prvi link koji izbaci je neki šuljivi warez sajt, tako da ja to nebi isprobavao, ali me živo zanima. BTW koliko vidim postoji i neki fire tune, ali dolazi sa prihvatljivijih sajtova, samo neznam koliko je efikasan.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
...mhm..NOD32 ne reagira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Meni ga također Kaspersky vidi kao Adware/Win......,,pa sam pokrenuo HijackThis, i u procesima se pojavio kao : \Desktop\Firefox Ultimate Optimizer\Calentura_FirefoxUltimateOptimizer_Www.programasfull.net.exe Taj sam net.exe provjerio na processlibrary-u ... EVO : Navodno je siguran,čim su ga ocijenili sa SAFE,,al da je na dobrom glasu ... i nije.
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
LOL baš idem postati da ste dali neki njonjavi program koji mi je AVG izbriso čim je restartan ![]() ![]() edit: Vuco, updateaj si AV ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|