|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Borg Cube
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Strašno. Ludnica. 10 za trud i izgled.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zakon! Da je meni takva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
dobr,ali nek bude frajer i napravi borg sphere... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Svaka mu čast. Za 5. :clap: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
fenomenalno izgleda... bas me zanima kolko je vremena ulozio u to ![]()
![]() |
#9 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Dobra ideja , aj idemo svoja kučišta pretvarati u star trek brodove , ja bum svoje pretvoril u Sovegrina A vi odaberite , galaxy clas , ili kakvu posjatu , ili entrepida , itd itd ![]() I onda napravimo star trek case okupljanje na kojemu bumo to izložili i celi dan igrali star trek igrice , recimo holomatch sa isključenim sigurnosnim mjerama ![]() Onaj ko pobjedi nosi doma sa sobom cjelu armadu tih kučišta ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ![]() Traži dalje , možeš na Voyager ili DS) pa vozi njihove šatleke , ali od danas ima Defiante , koji imaju zakon mine ![]() E da ljudi , počinje akcijaaaaaaaaa u DS9 , došli Dominioni , jeeeeeeeee ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Što se tiče DS9, konačno malo akcije. :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Magister Mundi sum!
|
You are wrong , ak si pažljivije gledal sva moja memorija tj pamet , i sve sve sve kaj znam i osobnost i sve drugo su prije toga bili prebacili u onog androida kojega su našli na planetu! A prije kraja taj andoid je zapjeval jednu pjesmu koju je DATA volil pjevati stalno! čini mi se da bi u sljedečem star trek filmu moglo biti nekaj o Data-inom povratku jer ipak je to robot i ak sva memorija iz jednoga prjede u druguga onda su to dva ista robota sa istim mislima itd itd . I da napokon akcija u DS9 , ali gamad od HRT jučer prekinula reprizu ponoči i to sa saborom. I to ovak , napadaju oni dominionski brodovi Odiseja i one šatleke kad odjednom Letica drži govor , svaka mu čast uspjel je uništiti 3 broda zvjezdane flote i 3 broda dominiona u samo 3 sekunde ![]() Mislim , to je čista gamad od HRT-a ![]()
![]() |
#15 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() ![]() Trebao si gledat popodne. Jedan brod Dominija zaletio se u Odiseju i ode Odiseja u vječna lovišta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Magister Mundi sum!
|
Čini mi se da buju toga androida definitivno u novom st filmu pretovorili u DAtu jer se je puno trekera tužilo kaj su uništili najbolji lik star trek serija i filmova ikad ![]() A ja sam bil popodne u školi pa nisam mogel gledati a navečer sam skoro primil televizor i antenu i hitil ih skroz u zagreb onom saborskom Let(v)ici na glavu. Kaj je bilo tak važno da su morali dati prenos u 3 ujutro , pa kaj je hrtvaska bil napadnuta ![]() ![]() inače rekli su iz HRT-a da tražiju termin kad buju opet dali tu seriju ![]()
![]() |
#17 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne znam, Nemesis mi se baš i nije svidio. Ako misle nastaviti tako raditi filmove, bit će bolje da je Nemesis zadnji ST film. Što se tiče DS9, već sam pogledao sve na SAT1, tako da mi nije thrill ponovo sve gledat kad znam kraj, koji je GLUUUUUUUP, ima tako GLUPIH epizoda da je to za plakat, (istinabog, ima i super FENOMENALNIH epizoda, ali te su u manjini). Kad smo već kod smrti dobrih likova, primjetio sam jednu paralelu u ST-u. Kad Jadzia umre, ima onog simbionta da prenese sjećanja, Data rikne, ali ima ovog 8086 pra-Datu za njegova sjećanja... A živo sumnjam da će Data ikad više biti Data... I da, izgleda da su jedini sposobni članovi Starfleeta na Enterpriseu, Voyageru i DS9. Oni će se izvući iz ne znam kakve nemoguće gabule, ali će svi drugi eksplodirati pri prvom pogotku fotonskog torpeda, ako važniji članovi poginu, stvorit će se svemirska veremensko prostorna anomalija kojom će se objasnit kako ovaj je živ, da kad Picarda ćope Borgovi, da jedan brod može zaustaviti Borg kocku koja je potaracala cijelu flotu tek tako... zašto Enterprise u jednom trenutku ne eksplodira bez nekog posebnog razloga (ili od nekog trivijalnog uzroka)? A i svemir mi je previše sterilan... A mene trese prehlada... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Treba kaj skurit??
|
Ono jučer. Brod se zaleti u Odiseju i Odiseja ode. U Nemesisu, Enterprise pobere 555 torpeda, zakuca se u onaj brod i nikom ništa. I onda Data umre. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Magister Mundi sum!
|
A ima još i jedna stvar , recimo ideju nekam na nekakvu misiju istraživati nepoznati planet i sad ideju dolje picard riker data i worf a s njima još dvojica ili trojica "No name" članova posade ![]() ![]() Ali DAtu moraju vrnuti , nema Star treka bez Date:mad:
![]() |
#21 |
Guest
|
Naravno, svaki away team mora imati kapetana broda, prvog časnika, izvršnog časnika, šefa stroja i glavnog liječnika. Naime, primjećeno je da oni ne mogu poginuti za razliku od ostalih članova posade, koji redovito pogibaju najkasnije na kraju epizode, dok je ova gamad žilava pa ako i poginu, uvijek nađu način da se vrate iz mrtvih... ![]() Da ne govorimo o činjenici da su svi brodovi u Starfleetu napravljeni od kartona i stiropora, tako da nemaju šanse preživjeti mrki pogled od strane mogućeg neprijatelja, kamoli prvi projektil... naravno, svi brodovi osim Enterprisea, Voyagera i DS9, koji su u stanju preživjeti nekoliko uzastopnih uništenja od uzroka koji su u stanju spi*kat cijeli kvadrant, ali ne i njih... Ono, najbolje mi je kad Defiant od cijele *ebene armade se provuče kraj dominionske obrane i uleti u crvotočinu dok je u njoj jedno 1000 dominionskih brodova i na kraju izleti samo on, a ovi nestali jer je Sisko bio na njemu, a on ne smije poginut... Baš me zanima, da taj čovjek zakorači van iz zračne komore, valjda bi mogao disati u zrakopraznom prostoru... Valjda je dopi*dio i Prophetima što ga stalno moraju spašavat da su ga na kraju uzeli k sebi da se ne moraju s njim više za*ebavat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
|
DS9 mi je tak-tak, nije ni do koljena legendarnom Picardu. A Data je fakat uz Doctora, Spocka, Kirka i Seven ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Magister Mundi sum!
|
E a zaboravil si T'Pol , nikam bez nje i njezine guze i ostalih ekstremiteta ![]() A pogotovo legendarni Archer i njegov legendarni tekst iz svake serije "Polariziraj oplatu" E da , Picardu je najdraže uvek reči " Start self distruct" A teti katici " Obrni polaritet" ![]() Sad još moram videti kaj ovaj iz DS9 voli stalno reči ![]()
![]() |
#24 |
Registered User
|
T'Pol je vjerojatno najbolji lik uz Seven ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
evo, ne vjerujem koji off, dosta
![]() |
#28 |
Guest
|
Ne znam, čak mi ovaj novi ST nije toliko loš koliko sam očekivao... vjerojatno zbog T'Pol ![]() Inače, skužio sam da mi se sviđa dizajn Defianta... Čak mi je bolji i od Voyagera i Soveregina... Jel se netko sjeća tipa koji je napravio kućište u obliku Imperial Star Destroyera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
fak it, niste normalni... ![]()
![]() |
#30 | |
Treba kaj skurit??