|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
FIA GTR2 preko hamachija - ajmo zainteresirani.
ajmo ekipa, ako ima zainteresiranih da se baci FIA GTR2 preko hamachija, neka napiše ovdje, pa da pokušamo dogovoriti kakve okršaje.. ![]() sve što vam treba je igra, hamachi, pristup netu (ADSl) i volan po mogućnosti ![]() da vidim da li bi bilo zainteresiranih... ako slučajno znate za neku drugu mrežu na hamachiju gdje se igra GTR2, slobodno ovdje napišite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
e pa vidis dobra ideja, ak nađem gdje igru instalirat cu pa ti javim ovdje ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
što je hamachi ? ja bih rado igrao ali imam kopiju igre pa neznam jel mogu na netu to igrat..što se tiče adsl-a..imam ga..ako može ko reć mi bil ja mogo igrat pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lika u mom srcu
|
original igra je potrebna samo az online igranje, a ovo o čemu pričam nije online u punom smislu, već simulirana mreža. skineš s neta maliprogramčić zvan Hamachi, instaliraš, i dalje skužiš sam. može ujutro u 11h? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
butete to vozili i iduci mjesec?? (sad jos nemam igru a ni prometa da ju "nabavim") |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
|
1. gabre 2.vejita 3.radoznalko (samo da mi kažete kad se igra i što da napravim ![]() i znam samo 2 staze - alderton (ili kako li već) i barcelonu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako more ovu subotu ili vec kada tako da nitko neradi ili skola ili vec kaj (da se otrijezni od petka ![]()
![]() |
#17 |
Premium
|
evo subota je..onda..kada možete ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
I ja bi vozio, kad se vozi? Nemam nikakav patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
prošla je subota..i šta sad ? oće li se vozit i kad ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni nije jasno zasto forsirate GTR2+hamachi kada mozemo igrati rfactor kojem netreba hamachi nego direkt na server i jos rfactor ima bolji netcode i vise modova i staza. Sto je najbolje ima vec dignuti server sa F1 79 EDIT: ako cemo vec voziti GTR2 moze on i bez hamachija samo se moramo dogovoriti
jedan je GAZDA F1. Michael never give up, never surrender !!! Zadnje izmijenjeno od: zackoj. 28.10.2007. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ako ste za rFactor 1979 Grand Prix 2.0 mod onda bi se i ja prikljucio...ali za gtr2 ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
1. Gabre 2. Vejita 3. radoznalko 4. Tom3000 5. Zackoj 6. tomasini Eto malo smo se družili na stazi, bilo je sitnih problema s teleportacijom al dobro, bitno je da smo spalili koju gumu i ispustili nešto plinova u atmosferu. Kakav je rFactor u odnosu na GTR2 što se grafike i fizike tiće?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 29.10.2007. u 02:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
U gtr-u je za_eb zbog osjecaja da su auti preteski i jako inertni u factoru je to bolje rijeseno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
rFactor ima masu modova...treba se dogovorit za mod i probat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
U rFactoru mi je Gallardo Challenge 2.0 bio yeben mod. Makar bi za online možda bilo bolje staviti neke sporije aute npr. Skoda Octavia Cup 2.0 u kombinaciji sa Mountain Sprint Four Season 1.1 (brdska staza). Pogledajte si malo na www.rfactorcentral.com ako vas zanima, dosta dobrih modova sam našao tamo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|