![]() |
FIA GTR2 preko hamachija - ajmo zainteresirani.
ajmo ekipa, ako ima zainteresiranih da se baci FIA GTR2 preko hamachija,
neka napiše ovdje, pa da pokušamo dogovoriti kakve okršaje.. :) sve što vam treba je igra, hamachi, pristup netu (ADSl) i volan po mogućnosti :) da vidim da li bi bilo zainteresiranih... ako slučajno znate za neku drugu mrežu na hamachiju gdje se igra GTR2, slobodno ovdje napišite... |
e pa vidis dobra ideja, ak nađem gdje igru instalirat cu pa ti javim ovdje :)
|
Moze gtr2 i bez hamachija...
Mislim da je rfactor bolje riješenje ima volji net code. Ja sa zainteresiran |
a kako da igram gtr2 bez hamachija, pošto sam negdje zagubio svoj online račun ;)
|
Citiraj:
događa nam se svima :D |
što je hamachi ? ja bih rado igrao ali imam kopiju igre pa neznam jel mogu na netu to igrat..što se tiče adsl-a..imam ga..ako može ko reć mi bil ja mogo igrat pozdrav :D
|
A kada bi vi to napravili da znam.
|
Ja sam za da se nađemo i odvozimo koju. Trebam li oriđiđi?
|
original igra je potrebna samo az online igranje, a ovo o čemu pričam nije online u punom smislu, već simulirana mreža.
skineš s neta maliprogramčić zvan Hamachi, instaliraš, i dalje skužiš sam. može ujutro u 11h? :) |
butete to vozili i iduci mjesec?? (sad jos nemam igru a ni prometa da ju "nabavim")
|
Gabre bumo to zaigrali ili ne, ako da recite kada da znam i na PM mi pošaljite podatke da se spojim pa da vas oderem :D :lol2:
|
daj da napravimo listu:
1. Gabre (samo kopirajte sa svojim imenom dalje) |
1. Gabre
2. Vejita |
1. gabre
2.vejita 3.radoznalko (samo da mi kažete kad se igra i što da napravim :D ) i znam samo 2 staze - alderton (ili kako li već) i barcelonu :D |
Ako more ovu subotu ili vec kada tako da nitko neradi ili skola ili vec kaj (da se otrijezni od petka :D) and yea daj ti gabre kreiraj sve mrezu i podjeli nam podatke da neradimo sve u zadnji cas.
|
1. Gabre
2. Vejita 3. radoznalko 4. Tom3000 |
evo subota je..onda..kada možete ?
|
1. Gabre
2. Vejita 3. radoznalko 4. Tom3000 5. Zackoj |
I ono najbitnije na kojoj ver cemo to igrati 1.0.0.0 ili 1.1.0.0 da nebi bilo zakaj vas nevidim.Evo patch mi se skida pa ako treba bumo ga okinuli
|
I ja bi vozio, kad se vozi? Nemam nikakav patch.
|
|
prošla je subota..i šta sad ? oće li se vozit i kad ? :D
|
put me in coach:)
|
Meni nije jasno zasto forsirate GTR2+hamachi kada mozemo igrati rfactor kojem netreba hamachi nego direkt na server i jos rfactor ima bolji netcode i vise modova i staza.
Sto je najbolje ima vec dignuti server sa F1 79 EDIT: ako cemo vec voziti GTR2 moze on i bez hamachija samo se moramo dogovoriti |
ako ste za rFactor 1979 Grand Prix 2.0 mod onda bi se i ja prikljucio...ali za gtr2 ne...
|
Ja cu danas u 20:00 startati server oni koji hoceju neka mi se jave pa cu vam poslati podatke
|
1. Gabre
2. Vejita 3. radoznalko 4. Tom3000 5. Zackoj 6. tomasini Eto malo smo se družili na stazi, bilo je sitnih problema s teleportacijom al dobro, bitno je da smo spalili koju gumu i ispustili nešto plinova u atmosferu. Kakav je rFactor u odnosu na GTR2 što se grafike i fizike tiće? |
Citiraj:
U gtr-u je za_eb zbog osjecaja da su auti preteski i jako inertni u factoru je to bolje rijeseno. |
rFactor ima masu modova...treba se dogovorit za mod i probat...
|
U rFactoru mi je Gallardo Challenge 2.0 bio yeben mod. Makar bi za online možda bilo bolje staviti neke sporije aute npr. Skoda Octavia Cup 2.0 u kombinaciji sa Mountain Sprint Four Season 1.1 (brdska staza). Pogledajte si malo na www.rfactorcentral.com ako vas zanima, dosta dobrih modova sam našao tamo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:04. |