|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
OptimaBlast
Citiraj:
![]() samo me buni jedna stvar ja sam ih zvao i rekao da mi spuste brzinu linka i sad je ona na 8mbps oce li mi to biti najveca brzina. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2007
|
to nema veze sa adsl traffic jelda? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Dobro je , nešto se pokreće, nešto se radi samo ovih 5 kn moglo bi se toga nakupit kroz mjesec
![]() |
#8 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Za uključenje i pružanje OptimaBlast dodatne usluge potrebni su slijedeći uvjeti: • Da Pretplatnik koristi OptiDSL uslugu Optima Telekoma; • Da Pretplatnik ima pristup korisničkim stranicama Optima Telekoma i aktivne ovlasti administratora računa. ovo zadnje je važno... dakle morate se registrirat kao administrator racuna ovde https://korisnik.optinet.hr inace ne možete aktivirat tu uslugu i nemate još neke usluge tipa "pregled tel. racuna" i sl. Prva aktivacija usluge je besplatna i traje 1 sat, dok se svaka sljedeća aktivacija naplaćuje 4.1 Kn + PDV (5 Kn s PDV-om) i traje 6 sati.
![]() |
#9 |
user na kvadrat
|
usluga je super.... samo meni je inace parica bila na 21, al je nekad znala pucat pa su mi smanjili brzinu linka(parice) na 6.....pa je sad brzina ![]() 1. sat besplatno HUh ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
user na kvadrat
|
trebalo bi im rec da stave na 12... vjerujem da nebi pucala veza kao na 21mbps..ajd nek neko vidi jel se može to, meni se ne da obijasnjavat onim ženskama.....
![]() |
#12 |
Premium
|
jos jednu stvar nekuzim. sad ako ja to aktiviram.oce li mi se aktivirat taj jedan sat besplatan ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
user na kvadrat
|
evo da ti ponovim "Prva aktivacija usluge je besplatna i traje 1 sat, dok se svaka sljedeća aktivacija naplaćuje 4.1 Kn + PDV (5 Kn s PDV-om) i traje 6 sati."
![]() |
#14 |
Premium
|
znaci ti si to imao jedan sat pa ti je iskljucilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
user na kvadrat
|
Da. Još da napomenem; nakon što aktivirate uslugu morate restartirat vezu da bi vam se digla brzina.
![]() |
#16 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
A di je taj vražji crveni gumb? Igsy ajd pošalji koji screenshot ako ti nije bad. P.S. Ulogiro se kao administrator računa i imam opcije za pregled računa itd itd bla bla... al nigdje crvenog gumbića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ides na opti dsl. pa na dnu ti ima optima blast kliknes dodaj. pricekas da ti se stranica otvori i samo aktiviras. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Nemam ja to, vjerojatno zbog ovog: 'za stare korisnike usluga počinje teći za 30 dana od objave oglasa(15.10.2007.)' Morat ću ih nazvat. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd nazovi SZK i oni ce ti lijepo sve objasniti kao i meni, a i poziv je besplatan.Vec si to mogao uciniti. Nije kulturno na vise mjesta na forumu postavljati isto pitanje. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
eto ,igsy mi je rekao da postavim tu pitanje , citaj malo pazljivije pronasa sam negdi ,nakon puuuuuno guglanja ,da napravim novi korisnicki racun ,i unesem oni broj s racuna i imam blast.... ali razocara sam se ,14mb maksimum po speedtestu ,ali i dalje skidam na 250-300kb ( veza 2mb) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|