![]() |
OptimaBlast
Citiraj:
samo me buni jedna stvar ja sam ih zvao i rekao da mi spuste brzinu linka i sad je ona na 8mbps oce li mi to biti najveca brzina.:( |
to nema veze sa adsl traffic jelda?
|
i kak se to aktivira ???:D
|
Dobro je , nešto se pokreće, nešto se radi samo ovih 5 kn moglo bi se toga nakupit kroz mjesec
|
Citiraj:
|
pa da skužio sam i ja da se mora kliknit na crveni gumb ali toga ja nemam :D
|
e, bas bum to isprobal dok dobim optimu da vidim koji mi je max speed na parici :)
|
Za uključenje i pružanje OptimaBlast dodatne usluge potrebni su slijedeći uvjeti:
• Da Pretplatnik koristi OptiDSL uslugu Optima Telekoma; • Da Pretplatnik ima pristup korisničkim stranicama Optima Telekoma i aktivne ovlasti administratora računa. ovo zadnje je važno... dakle morate se registrirat kao administrator racuna ovde https://korisnik.optinet.hr inace ne možete aktivirat tu uslugu i nemate još neke usluge tipa "pregled tel. racuna" i sl. Prva aktivacija usluge je besplatna i traje 1 sat, dok se svaka sljedeća aktivacija naplaćuje 4.1 Kn + PDV (5 Kn s PDV-om) i traje 6 sati. |
usluga je super.... samo meni je inace parica bila na 21, al je nekad znala pucat pa su mi smanjili brzinu linka(parice) na 6.....pa je sad brzina
http://www.speedtest.net/result/194695859.png 1. sat besplatno HUh:D |
Citiraj:
|
trebalo bi im rec da stave na 12... vjerujem da nebi pucala veza kao na 21mbps..ajd nek neko vidi jel se može to, meni se ne da obijasnjavat onim ženskama.....
|
jos jednu stvar nekuzim.
sad ako ja to aktiviram.oce li mi se aktivirat taj jedan sat besplatan ili sta? |
evo da ti ponovim
"Prva aktivacija usluge je besplatna i traje 1 sat, dok se svaka sljedeća aktivacija naplaćuje 4.1 Kn + PDV (5 Kn s PDV-om) i traje 6 sati." |
znaci ti si to imao jedan sat pa ti je iskljucilo?
|
Da. Još da napomenem; nakon što aktivirate uslugu morate restartirat vezu da bi vam se digla brzina.
|
A di je taj vražji crveni gumb?
Igsy ajd pošalji koji screenshot ako ti nije bad. P.S. Ulogiro se kao administrator računa i imam opcije za pregled računa itd itd bla bla... al nigdje crvenog gumbića :stoopid: ??? |
ides na opti dsl.
pa na dnu ti ima optima blast kliknes dodaj. pricekas da ti se stranica otvori i samo aktiviras.:) |
Nemam ja to, vjerojatno zbog ovog:
'za stare korisnike usluga počinje teći za 30 dana od objave oglasa(15.10.2007.)' Morat ću ih nazvat. Poz |
ovako ,ulogiram se na korisnicke stranice , i nema nigdje opcija za optimablast uslugu ,tj nisam "administrator"
kako cu se ulogirat kao admin? treba mi jos neki password za to? |
Ajd nazovi SZK i oni ce ti lijepo sve objasniti kao i meni, a i poziv je besplatan.Vec si to mogao uciniti.
Nije kulturno na vise mjesta na forumu postavljati isto pitanje. :) |
eto ,igsy mi je rekao da postavim tu pitanje , citaj malo pazljivije
pronasa sam negdi ,nakon puuuuuno guglanja ,da napravim novi korisnicki racun ,i unesem oni broj s racuna i imam blast.... ali razocara sam se ,14mb maksimum po speedtestu ,ali i dalje skidam na 250-300kb ( veza 2mb) |
Citiraj:
|
eee do toga je sigurno....
ali opet skida 500-600kb ,ja ocekiva vise :fuming: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:26. |