|
![]() |
#1 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
AV Show i Multimedia HiFi Show
Evo ova dva navedena događaja su koliko sam ja shvatio u isto vrijeme ali u razlicitim mjestima: Multimedia HiFi Show je u The Movie Hotelu AV Show je u Sheratonu.... sad mene muci pitanje... da li se taj Multimedia HiFi Show preselio u Sheraton jer do pred par dana je bila samo obavijest za The Movie Hotel?! i sad prekjucer vidim AV show u sheratonu...zbunilo me skroz ![]() ako je tako odmah da dodam komentar da je nevjerovatno glupo da se dva jaaaako slicna,prakticki ista događaja odvijaju u isto vrijeme na razlicitim mjestima... ako sam krivo shvatio prosvijetlite me ![]() btw koliko je The Movie Hotel udaljen od z.kolodvora/centra grada?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Radi se o dva različita sajma,onaj u Sheratonu je više High-End orjentiran dok će u Movie hotelu biti nešto opreme dostupne i običnim smrtnicima+ klopa i mjuza uživo. A da je glupo da su dva sajma u isto vrijeme,je glupo je. Pozdrav.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nije lako vama koji ste extra osjetljivi na zvuk ![]() dobro to me još nije zahvatilo, nikak da se maknem sa linijskih zvučnika, nek tak i ostane još neko vrijeme poz
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|