![]() |
AV Show i Multimedia HiFi Show
Evo ova dva navedena događaja su koliko sam ja shvatio u isto vrijeme ali u razlicitim mjestima:
Multimedia HiFi Show je u The Movie Hotelu AV Show je u Sheratonu.... sad mene muci pitanje... da li se taj Multimedia HiFi Show preselio u Sheraton jer do pred par dana je bila samo obavijest za The Movie Hotel?! i sad prekjucer vidim AV show u sheratonu...zbunilo me skroz :stoopid: ako je tako odmah da dodam komentar da je nevjerovatno glupo da se dva jaaaako slicna,prakticki ista događaja odvijaju u isto vrijeme na razlicitim mjestima... ako sam krivo shvatio prosvijetlite me :goood: btw koliko je The Movie Hotel udaljen od z.kolodvora/centra grada? |
Radi se o dva različita sajma,onaj u Sheratonu je više High-End orjentiran dok će u Movie hotelu biti nešto opreme dostupne i običnim smrtnicima+ klopa i mjuza uživo.
A da je glupo da su dva sajma u isto vrijeme,je glupo je. Pozdrav. |
odvikao sam se od oba... ništa ove godine (otplaćujem prošlogodišnje kupovine još) :D
|
nije lako vama koji ste extra osjetljivi na zvuk :)
dobro to me još nije zahvatilo, nikak da se maknem sa linijskih zvučnika, nek tak i ostane još neko vrijeme poz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |