|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nedoumica: amd ili intel
Planiral sam uzeti ovo: AMD Athlon 64 X2 4000+ MB Gigabyte MA69G-S3H Sapphire Ati Radeon X1950GT 2x DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax Izaslo bi me oko 2300kn. E sad,postoji sansa da budem raspolagal s kojih 500kn vise pa me zanima dal je mozda bolje ici na intel,nekaj ovakvog: Intel Core 2 Duo E4400 , 2.0GHz, socket 775, 2Mb cache Gigabyte P35-DS3L, s775 graficka i ram isti...to bi me izaslo oko 2800kn. Igranje na kompu nije prioritet ali je pozeljno da se mogu normalno igrati novije igre. Kaj napraviti? :-) Zadnje izmijenjeno od: maggotass. 14.10.2007. u 15:23. |
![]() |
![]() |
#2 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja bi isel na slucaj br. 2
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
takodjer slucaj 2 mi je recimo bolji ![]()
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Ja bi isto išao na opciju Intela,jer tih 500-njak kuniča nemožeš uzeti bolju grafičku a trenutno je Intel isplativija kupnja malo skuplja ali.....(bolje se clocka ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
same here... opcija 2. ako misliš clockati,a i sam koristim tu ploču pa mogu toplo preporučiti! al je opet tvoj izbor ![]()
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Rekoh ja nebi trošio više nego što trebam ako baš nije nužno, naravno Intel ima bolji OC potencijali i overall se može reći da je bolji proc ali nije tolko bolji da bi se isplatilo kupovati ga ako ti netreba kužiš? Igre će ti vozit dobro i sa AMDom ionako ti je za debelu vežinu igara najbitnija grafa a sad ako ti još k tome treba i novi disk onda ne vidim dilemu tome...
#10 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
e hebiga,to si moral prije reč. u tom slučaju ak si u stisci s lovom ili nedaš više para,onda opcija 1. nebuš puno dobio a ni zgubio,a ko što kolega yedwy veli,za igranje grafa je ipak malo važnija!
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Fala ljudi. U biti me to zanimalo dal je neka velika razlika u preformansama a buduci se bas i ne bavim OC-em onda budem uzel jeftiniju opciju. Pozdrav! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|