![]() |
Nedoumica: amd ili intel
Planiral sam uzeti ovo:
AMD Athlon 64 X2 4000+ MB Gigabyte MA69G-S3H Sapphire Ati Radeon X1950GT 2x DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax Izaslo bi me oko 2300kn. E sad,postoji sansa da budem raspolagal s kojih 500kn vise pa me zanima dal je mozda bolje ici na intel,nekaj ovakvog: Intel Core 2 Duo E4400 , 2.0GHz, socket 775, 2Mb cache Gigabyte P35-DS3L, s775 graficka i ram isti...to bi me izaslo oko 2800kn. Igranje na kompu nije prioritet ali je pozeljno da se mogu normalno igrati novije igre. Kaj napraviti? :-) |
Ja bi isel na slucaj br. 2
|
uzmi ovu prvu opciju i tih 500kn uloži negdje drugdje
|
takodjer slucaj 2 mi je recimo bolji :)
|
Ja nebi trošio više nego što moram, radije tih 500kn uloži u 8800GTS ili veći hard ili digitalni fotić ili nešto deseto...
|
pozdrav
Ja bi isto išao na opciju Intela,jer tih 500-njak kuniča nemožeš uzeti bolju grafičku a trenutno je Intel isplativija kupnja malo skuplja ali.....(bolje se clocka:D)a grafa koju si izabrao je odlična(cijena+performanse).
|
same here...
opcija 2. ako misliš clockati,a i sam koristim tu ploču pa mogu toplo preporučiti! al je opet tvoj izbor:chears: |
Meni se isto vise svida opcija broj 2. al sam skroz zaboravil da mi treba i novi disk :stoopid:
|
Rekoh ja nebi trošio više nego što trebam ako baš nije nužno, naravno Intel ima bolji OC potencijali i overall se može reći da je bolji proc ali nije tolko bolji da bi se isplatilo kupovati ga ako ti netreba kužiš? Igre će ti vozit dobro i sa AMDom ionako ti je za debelu vežinu igara najbitnija grafa a sad ako ti još k tome treba i novi disk onda ne vidim dilemu tome...
|
e hebiga,to si moral prije reč.
u tom slučaju ak si u stisci s lovom ili nedaš više para,onda opcija 1. nebuš puno dobio a ni zgubio,a ko što kolega yedwy veli,za igranje grafa je ipak malo važnija! |
Fala ljudi. U biti me to zanimalo dal je neka velika razlika u preformansama a buduci se bas i ne bavim OC-em onda budem uzel jeftiniju opciju.
Pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52. |