|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Titlovi na dvd-rw Sony „Rdr-hx720“
Kupio sam Home DVD-rw Sony „Rdr-hx720“ i super je ali mana mu je šta ne može da prikazuje divx titlove šta je i razumljivo pošto je to u osnovi Dvd recorder. Ne bih postavio pitanje da mi kolega nije rekao da je čuo da postoje programi koji mogu da urežu (tj. zalijepe) titl u Divx tako da to bude jedna cjelina i onda ih je moguće gledati na bilo kome Home dvd playeru. Dali je to točno i kojim programom mogu to da uradim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
pa ti kupi brand name proizvod. što se softwarea tiče, jel ti palo pogledat dva reda iznad tvog posta na sticky koji se zove "Razna uputstva i korisne teme - Pogledati prije postavljanja novog pitanja"?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nema to veze sto je brand name, mada sam ja imao 2 sony dvd playera koja isto nisu mogla citati subtitlove dok ih pioneer cita skroz normalno.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Ok, da sad ne širimo temu, činjenica je da mi Sony „Rdr-hx720“ ne prikazuje titlove. Recite ime programa koji lijepi text u film tako da budu jedna nerazdvojna cjelina. Kolega kaže da ima jedan program za to ali nikako da se sjeti njegova naziva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Sto neprobas virtual dub sa subtitl filterom, jedan program i gotova stvar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|