![]() |
Titlovi na dvd-rw Sony „Rdr-hx720“
Kupio sam Home DVD-rw Sony „Rdr-hx720“ i super je ali mana mu je šta ne može da prikazuje divx titlove šta je i razumljivo pošto je to u osnovi Dvd recorder. Ne bih postavio pitanje da mi kolega nije rekao da je čuo da postoje programi koji mogu da urežu (tj. zalijepe) titl u Divx tako da to bude jedna cjelina i onda ih je moguće gledati na bilo kome Home dvd playeru. Dali je to točno i kojim programom mogu to da uradim. |
pa ti kupi brand name proizvod.
što se softwarea tiče, jel ti palo pogledat dva reda iznad tvog posta na sticky koji se zove "Razna uputstva i korisne teme - Pogledati prije postavljanja novog pitanja"? |
Nema to veze sto je brand name, mada sam ja imao 2 sony dvd playera koja isto nisu mogla citati subtitlove dok ih pioneer cita skroz normalno.
|
Ok, da sad ne širimo temu, činjenica je da mi Sony „Rdr-hx720“ ne prikazuje titlove.
Recite ime programa koji lijepi text u film tako da budu jedna nerazdvojna cjelina. Kolega kaže da ima jedan program za to ali nikako da se sjeti njegova naziva. |
Virtual dub i subtitle filter, besplatno a jednostavno.
|
Citiraj:
|
Čoviče nisam lijen vidio sam to šta govoriš i vidim za zalijepiti titl u film trebaju 3 programa a ja sam čuo da ima jedan program koji to sve obavi zato sam i postavio pitanje
|
Sto neprobas virtual dub sa subtitl filterom, jedan program i gotova stvar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |