|
![]() |
#1 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Jucer kupljena u ve-mulju pokazuje artefakte u nekim SpecViewPerf10 ![]() ![]() Toliko o "kikiriki" brandovima, upravo prodah Gainwardovu Golden sample 6600GT i ovo me sokiralo do bola kolko je smece, anyway u ponedjeljak ide na reklamaciju. ![]() PS Nisam htio PowerColor ali gigabyte i sapphire nisu imali na lageru a grafa mi je trebala ODMA, pa sam pomislio: genericki dizajn, ovo ono......teska zabluda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Fali jos ovaj... ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da i? U 20 primjeraka 1 je defektan. Ti si ocito dobio taj 1. I sta sad? Znaci da je i ostalih 19 isto tako cisto smece? Vidim imas 66godina, ljepo. Ocito da u svojih (u vrh glave) 12godina postojanja nisi naucio nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A ono koja konfa, OS, da li si sa drivercleanerom počistio ostatke Nevidia drivera, koje si drivere stavio, zadnji DX i slično...štani...
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
|
2600 serija blokira 3dmark na svim karticama. Rješenje je tu: http://service.futuremark.com/suppor...id=14&fid=1311 samo treba malo proguglati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
![]() Citiraj:
![]() Ali artefakti u Specu10 i dalje ostaju..... ![]() @nino5 jbg, taj se zavuko negdje pa ga nisam vidio ::.. @SniperWolf ...ko sto sad i sam vidis rijec je o cijeloj seriji 2600 a ne samo o mom primjerku....(nazalost(... ![]() @Jelc C2D E4400, Gigabyte DQ6, 2Gb Kingmax, 2x baracuda, Hyper TypeR..... Segregator je pomogo puno........ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#12 | |
FORD Fix Or Repair Daily
|
Citiraj:
![]() Windoze su XP2 April2007 sa Dx9.c @Router trenutno windowsi kazu da imam FireGL V5600..... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|