![]() |
Ati HD2600XT ddr3 PowerColor
Jucer kupljena u ve-mulju pokazuje artefakte u nekim SpecViewPerf10:wtf2: testovima dok 3D Mark 06' pri pokretanju smrzne komp, prikaze artefakte po cijelom ekranu i preostaje samo reboot kompa.
:rambo: Toliko o "kikiriki" brandovima, upravo prodah Gainwardovu Golden sample 6600GT i ovo me sokiralo do bola kolko je smece, anyway u ponedjeljak ide na reklamaciju.:hitthewal: PS Nisam htio PowerColor ali gigabyte i sapphire nisu imali na lageru a grafa mi je trebala ODMA, pa sam pomislio: genericki dizajn, ovo ono......teska zabluda.:bonker::suicide::rambo::grrr::wtf::DualWiel::Machineg: |
Fali jos ovaj... :puke:
|
Da i? U 20 primjeraka 1 je defektan. Ti si ocito dobio taj 1. I sta sad? Znaci da je i ostalih 19 isto tako cisto smece? Vidim imas 66godina, ljepo. Ocito da u svojih (u vrh glave) 12godina postojanja nisi naucio nista.
|
A ono koja konfa, OS, da li si sa drivercleanerom počistio ostatke Nevidia drivera, koje si drivere stavio, zadnji DX i slično...štani...
|
2600 serija blokira 3dmark na svim karticama. Rješenje je tu:
http://service.futuremark.com/suppor...id=14&fid=1311 samo treba malo proguglati ;) |
Citiraj:
Ali artefakti u Specu10 i dalje ostaju..... :( @nino5 jbg, taj se zavuko negdje pa ga nisam vidio ::.. @SniperWolf ...ko sto sad i sam vidis rijec je o cijeloj seriji 2600 a ne samo o mom primjerku....(nazalost(... :( @Jelc C2D E4400, Gigabyte DQ6, 2Gb Kingmax, 2x baracuda, Hyper TypeR..... Segregator je pomogo puno........:goood: |
Citiraj:
|
A cujte, decko se malo zaletio, isto kao i ja kad nešto ne valja odmah požurim na forum pljuvat po envidiji :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo problemi sa direct x10 zasto bas si odlucio uzeti 2600xt ? |
Citiraj:
"da li si sa drivercleanerom počistio ostatke Nevidia drivera, koje si drivere stavio, zadnji DX i slično" |
Citiraj:
Windoze su XP2 April2007 sa Dx9.c @Router trenutno windowsi kazu da imam FireGL V5600.....:fiju:...zato sam htio ovu karticu, jerbo di za 750kn dobit 30 WGMa za Pro/E u SpecViewPerfu 10....:care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |