|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
BackTrack Linux??????????
Ovako planiram skinut ovu distribuciju linuxa pa bi bio zahvalan ako je ko pozna malo bolje da nešto kaže na ovu temu... ![]() Zanima me kolko se razlikuje od ostalih distribucija??? Koje su prednosti a koji nedostaci???? Kakve programe sadrzi i drivere??? Dal je komplicirana ili jednostavna??? (za neznalice,za prosjecne korisnike,napredne korisnike,experte,hackere) Kakav je instalaciski proces??? itd. itd. itd. ![]() Dal je dobar izbor za instalirat na laptop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prije nego bilo tko pocne odgovarat na ta pitanja, imam ja jedno za tebe. zasto bash ta distra? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Do sada sam nešto malo koristio ubuntu i debian a kako planiram postupno sa windowza na linux prec potpuno pa mislim isprobat sto vise distri a cuo sam da je backtrack linux "dobar"??? ....i još nešto kakav je to LastXp??? mislim koje su razlike??? itd. itd. sve kaj ja znam o njemu je da je ilegalan,točno??? nemam loše namjere pitam samo radi proširenja svojeg znanja...... E da zaboravio sam i na BorgXp i BlackXp............. pa ako netko nešto zna... Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 15.09.2007. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
BackTrack nije namjenjen svakodnevnoj(desktop) uporabi. sve sto mozesh napraviti s njime mozesh i s SUSE-om, Mandrivom,Fedorom,Ubuntu-om, Debian-om... preporucio bih ti da se drzish mainstreama(najbolji community support), otprilike gore nabrojane distribucije. sto fali Debian-u i Ubuntu-u (kazesh da si probao)? EDIT: vidim da pokusavash zadrzati sto vishe windowsa na linuxu (svi imaju XP u imenu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ja sam mislio da je tema linux-u? (mislim da sam njih dotaknuo samo sto sam spomenuo XP u imenu) Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 16.09.2007. u 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
taj backtrack je (kolko sam skuzio, imam je na isoima negdje ali nisam nikad koristio) neka live distra za stavit na lap i setat se okolo i probijat wireless mreze, mobitele sa ukljucenim bt i tak to je ne zato jer je to neka super distra (mislim da je knopix based) nego zato jer ima na sebi hrpu programa za gore navedenu namjenu u svakom slucaju nista pametno osim za ubit jedno popodne pretvarajuci se da si hacker pred frendovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
ali sve(ili barem vecinu, ako nema a neznash sam kompajlat onda ti i netreba) sto imash na tom livecd-u imash i u SLUZBENIM repository-jima recimo Ubuntu-a |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ak' ti je do isprobavanja, evo, sve distre koje možeš zamisliti na jednom mjestu (kompu): 145 komada OS-ova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
nemogu vjerovat da ima takvih ljudi. |
![]() |