|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() A da napravimo neku SETI grupu jer i ovako nam kompovi, ruku na srce stoje i troše struju, mislim sva računala čekaju istom brzinom ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja ga bas idem skinut!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
ma SETI sucks ajmo radje rasturat proteine da otkrijemo lijek za rak...ovo nema smisla
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma bilo šta, može sve ... let's crunch some numbers za sveopće dobro. Mislim evo recimo SETI ždere 50% svakog od mojih proceva dok radi u pozadini. Pa mislim danas su sve mašine dovoljno jake i imaju dosta memorije da tako rade dok surfate, habate word, excel, obrađujete jednostavne sličke u Photoshopu, ... mislim kad krenete u ozbiljniji posao ili neko ozbiljno igranje ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja ću taj link odmah izbrisati. Što ste svi navalili na jadne i nedužne račiće? Nitko vam nije kriv što se prežderatate i ležite po cijele dane. Zato i postoji rak da eliminira slabije jedinke. Napraviti ću nešto za spas raka i ostalih dobrođudnih pojava.
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Imam ta SETI več jedno 2 tjedna i odkad mi je skinuo prvi uzorak za analizu, vrti ga več 14 sati (kao skrinsajver) i tek je na 78%. Koji oblik kompresije oni koriste, jer je ovo strašno koliko iz cca 300kB on izvlači. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
da al kuzs' ti si faca ![]()
![]() |
#14 |
Premium
|
A daj z3D ![]()
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel moze neko malo detaljnije objasnit cemu taj SETI uopce sluzi i koja mu je svrha? neda mi se istrazivat po njihovoj stranici ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Kad vec svi nes vrte nek vrti i moj komp nes pametno ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
mislim da bi bilo pametno nesto tako smislit... pa da se napravi grupa... i eto nas tu.... mislim da SETI vise nema smisla jer ako cemo nesto onda da barem imamo nekakav ucinak..... Marac mi smo kontali nekaj.... jesi jos sta nasao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
SETI je kratica za Search for Extraterrestrial Inteligence ili se ja berem nadam da se tako pise Prvo sto su ljudi poslali u svemir bija je prijenos olimpijskih igara u Njemackoj neposredno prije drugog svjetskog rata prenosilo se satelitski i radio-valovi koji su se iz Njemacke slali prema satelitu nisu kod satelita stali vec su naravno nastavili put pretpostavlja se da ce nesto slicno izmislit i svaka druga napredna vanzemaljska civilizacija te da ce ti valovi prije ili poslije doc do nas (usput budi receno putuju brzinom svjetlost) SETI upravo osluskuje takve valove ako se sicas one reklame za fantu kad ona ekipa sidi u jednom tanjuru i vice hello e pa to ti je SETI samo so oni ne slusaju zvuk vec prijespomenute radio valove e sada ono sto se nas tice je to da oni dobiju hrpetinu podataka koji su uglavnom elektromagnetska zracenja zvjezda i medju njima treba pronac zracenja koja to nisu i mogla bi bit od druge civilizacije za to treba dosta procesorskog vremena i zato ti mozes skinit seti@home i podatke obradjivat na svom racunalu s tim da naravno nemas pojma sta obradjujes i jesi li sta zanimljivo nasa
![]() |
![]() |
#20 | ||||||||||||
Premium
|
btw ako te nesto vise zanima o tome pogledaj film Kontakt (Contact) sa Jodie Foster pa ce ti bit jasnije
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
Ja biljezim 3000 paketa uskoro..
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Dečki ajde tražit ljek za rak! http://www.ud.com/home.htm Skidaj i on sam sve radi. Koristi minimalni dio procesora... ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Efo , od sad sam najkorisniji član zajednice. ![]() Sad vrtim SETI ( več od prije) i ovaj protiv raka ( od danas ) ![]() Inače , kaj u ovom novom znači scores and rewards , mislim , mene zanima ovo "rewards". Zakaj dobiš nagradu , i kaj su je nagrade :confused: , bočica penicilina , možda pošaljeju antraks s poštom ![]()
![]() |
#24 | |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||||
Premium
|
a je vidi imas pravo to sa sputnjikom opce nisam razmislja kad sam pisa znam samo da je neka finta oko tih olimpijskih igara
![]() |
![]() |
#26 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Seti se planirao već ugasiti, ali evo, još nije, a slijedeći projekt je Boinc. Radi na sličnom principu. Btw, vrtio sam i to, ali mi je pravio probleme. još je u beta fazi, pa im opraštam, ali dok ne izađe finalna, odustajem i ostajem na Setiju.
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
Jesam koristan, dok radim vrti se paket od UD, a kad mene nema kao SS se vrti SETI. Stavrno sam neka teška dobričina ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|