|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
koje kuciste kupiti
da li dati za kuciste neke velike novce ili ne??....sto misliti o kucistima koja dolaze s napajanjima.....da li kupiti kuciste za 200-300kn pa plus to neko pravo napajanje, il kupiti to sve za nekih 400 kn....da cujem misljenja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nikako ne kucista sa napajanjem. Najgore sta mozes napravit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Bolje kupit kućište bez napajanja i onda uzet napajanje posebno.Recimo neki Chief ili Sharkoon Rebel EE + Fortron 350W PNF,imho neki best buy.A na ovo pitanje da li potrošit velike pare na kućište,moraš sam donijet odluku.
![]() |
#4 |
Premium
|
a svidjaju mi se dva modela codegen kucista....al ona su uvijek s napajanjima, a mislim da mi 400W malo, pogotovo takvog napajanja....znaci onda bolje uzeti neko drugo.....ma znam da je napajanje samo bolje, al reko da pitam ak ste imali iskustva s ovim sto dolazi s kucistem.... a ja sam nekak vise pristalica onoga da dati mozda vise love na napajanje, hladnjake i te takve stvari, nego za lim i plastiku....al reko da cujem vase savjete Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 03.09.2007. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mode Com Step 207 + Fortron 400W PNF =437kn P.S.-Fortron je PNF a ne THN tako da je ovo dovoljno snažna kombinacija za dosta jake konfe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ako ti se to kućište sviđa,kupi ga i zamjeni to Codegenovo napajanje sa Fortronom 350W PNF i miran si. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
opet pisem isti post....: http://www.links.hr/index.php?option...ef424c7c707306 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=21552 ne znam zas al 2. link nikako da proradi, ugl treba kopirat link location u Adress bar, onda radi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
ak uspjeva to odrzavati onda ce mi biti dovoljno.....nisam najbolje u tok s tim napajanjima pa zato pitam....znaci ak uzmem kuciste s napajanjem, njega odmah ruknem van i stavim si fortrona 350W i miran sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Da,tako je. |
![]() |
![]() |
|
|