![]() |
koje kuciste kupiti
da li dati za kuciste neke velike novce ili ne??....sto misliti o kucistima koja dolaze s napajanjima.....da li kupiti kuciste za 200-300kn pa plus to neko pravo napajanje, il kupiti to sve za nekih 400 kn....da cujem misljenja....
|
Nikako ne kucista sa napajanjem.
Najgore sta mozes napravit. |
Bolje kupit kućište bez napajanja i onda uzet napajanje posebno.Recimo neki Chief ili Sharkoon Rebel EE + Fortron 350W PNF,imho neki best buy.A na ovo pitanje da li potrošit velike pare na kućište,moraš sam donijet odluku.
|
a svidjaju mi se dva modela codegen kucista....al ona su uvijek s napajanjima, a mislim da mi 400W malo, pogotovo takvog napajanja....znaci onda bolje uzeti neko drugo.....ma znam da je napajanje samo bolje, al reko da pitam ak ste imali iskustva s ovim sto dolazi s kucistem....
Citiraj:
|
Mode Com Step 207
+ Fortron 400W PNF =437kn P.S.-Fortron je PNF a ne THN tako da je ovo dovoljno snažna kombinacija za dosta jake konfe. |
Linkovi ti ne delaju. A drugo, kak znas da je 400W PNF, kad i na web cjeniku pise da je THN?
|
Citiraj:
Jedno je kaj piše a drugo je kaj ja vidim svaki dan kad ih gledam. |
Citiraj:
Ako ti se to kućište sviđa,kupi ga i zamjeni to Codegenovo napajanje sa Fortronom 350W PNF i miran si. |
Joj tomek@vz, zaboravih da delas u Vemilu... :chears:
|
opet pisem isti post....:
http://www.links.hr/index.php?option...ef424c7c707306 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=21552 ne znam zas al 2. link nikako da proradi, ugl treba kopirat link location u Adress bar, onda radi |
Citiraj:
|
To napajanje je dovoljno za c2d i 8800gts. Nemoj pusit price da danasnjim kompovima trebaju kilovatna napajanja.
|
Ljudi voze s njim C2D + 8800 pa ne vidim razloga zašto tebi ne bi bilo dovoljno,ali ako te to brine uzmi Fortrona 400W PNF,Chiefteca 550W,Corsaira 450VX,CoolerMastera 430W itd.
|
Citiraj:
|
Da,tako je.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |