|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako ti je prvi puta (općenito, kršenje pravila), obično dobiješ ukor, bez kazne. 2-3 ukora i tek onda ide kazna, ako se dobro sjećam. Dobiješ poziv, ideš na sud (ako si maloljetan, mora ti doć roditelj), sutkinja te pita jel bilo sve prema zapisniku, ako je veliš da je i pobereš ukor. Ako nije, onda ne bih znao šta dalje. Vjerojatno neka žalba etc. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zadnju koju sam ja dobio je bila 100DEM + neki troskovi, ukupno je bilo 500kn. Doslo mi je rjesenje sa suda da sam kriv i to na temelju "neposrednog zapazanja policije", dakle, na temelju zapisnika nekog debila. Pisalo je da smo ja i jos dvojica se u alkoholiziranom stanju fizicki obracunavali, sto je bilo, naravno, daleko od istine - niti smo se obracunavali, niti nas je itko alkotestirao, mene su dvojica napala, a posto su izvukli deblji kraj i drot je vidio da drugog cipelarim na podu stisnuli su mi lijepo kaznu. Naravno da sam odmah napisao zalbu, iznio svoj vid dogadajaja, odnio na Kennedyev i odonda nitko nista... ima tome vec jedno 2-3 godine, ustvari, to je bilo vecer nakon Morbid Angela u Zagrebu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Si napravil neš ozbiljnijeg ili ? Ne moraš točno reć, al ak je neki gadniji prekršaj, a opet ovisno o sucu - možda i pobereš novčanu kaznu. Ja sam imao lakši slučaj remećenja javnog reda i mira - pjevao vani kada nisam smio, prvi i zadnji puta u životu. Pametnom jednom dovoljno... |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
A baš mislio pitat tak nešt na forumu,pa da ne otvaram novu temu,koja je ona fora sa kućnim redom,naime selim se uskoro u stan a volim slušat glazbu glasno(do neke granice) i čitao sam kućni red i tamo stoji da se mora poštivat od 14-17h i od 22h-06h.Jel mogu ja recimo od 17h-22h slušat kak ja hoću ili ipak ima neki prag tolerancije ![]()
#8 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
sve vam to ovisi o vrsti glazbe i koliko vam susjedi imaju tanke živce ![]() svi volimo slušati glazbu jako glasno ![]() ![]() kao što vuco kaže mnogi su se izuvkli s "opomenom" dok su neki placali kazne u startu. ja na svu srecu jos nisam bio u takvoj pozicji ![]() ![]() edit: primjer tankih živaca: susjeda ispod mene je slušala coloniju jako jako jako glasno da nisam cuo svoje misli i onda sam se ja malo potrudio...spustio zvuncike od kompa i linije na pod i opizdio iz SVEGA st osam imao u stanu na najace...brutal gore death metal ju je natjerao da prestane slusati coloniu tako glasno ![]() ponekad se znaju pustiti i cajke na drugom katu pa se susjed s treceg i ja ujedinimo..on po floydima a ja po hevijani ![]() naravno to se radi kada netko pretjera.. |
||
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
I onda susjed uzeo koncertni razglas i odvalio vam nedjeljka bajic baju ili nes tog turbofolk ranga :P hehehehe |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Bivsa susjeda ispod mene se odselila zbog moje muzike ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() da mozes od 17-22 slusati glazbu glasno ali ne perglasno jer postoji odredena razina "buke" koja je dozvoljena ![]() a sada ti nama Veki-os lijepo reci zakaj si ti dobri prijavu..mora da si bio dobar ![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Inace buraz i ovi sto sviraju sa njim ne znaju za sat, ako im se cefne oni organizuju probu od 14 do 17 (bas ono doba kad se ne bi smijelo), ali eto jos se nikad niko nije zalio. Uglavnom sve ovisi o komsijama.
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Nikakve,,,,,quotao sam jer globa za remećenje javnog reda i mira nije uvijek vezana za glazbu . Inače dozvoljena "buka" u prostorije koje su direktno vezane(zid,pregrada....kat iznad,ispod.i.t.d.)sa prostorom u kojem je izvor buke,za dnevne uvijete je 30dB(decibel više-manje),,a za noćne od 22h nadalje je 26dB(dB više manje),,... |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
ma salim se, a da, ovisi, i ja isto znam i u 11-12 navecer dosta glasno slusati muziku ali nikad nista, jedino mi stara dodje srat da je preglasno haha
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
|
![]() |
![]() |
#20 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma ja baš jučer išao do stana,ono uđem u zgradu,tišina totalna,čuo sam muhu kak prolazi ![]() Uglavnom jako je sve tiho.A kad se uselim kontam da neće bit jer sam uzeo Jamo E680 zvučnike,kontam si da ću se fino pridržavat kućnog reda i sve ok,dakle neću nabijat od 14-17h mislim slušat ću lagano al ne sad da se zidovi tresu ![]()
#21 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam bio ovu zasnju godinu u ZG u svom stanu, što se tiče "kućnog reda" on nije zakon prema tome za njegovo kršenje nema zakonskih sankcija, ako prekrdašiš i počneš kršiti Javni Red i mir to je nešto drugo ali slušanje mjuze u stanu ne spada u tu kategoriju... Ja nisam pretjerano glasno slušao (osim tu i tamo kad je bila partijana ![]() ![]() Inače kasnije sam ostavljao za te prilike raji obavjest na liftu u prizemlju okačenu - da tad i tad je fešta i da se ispričavam radi neugodnosti i bla bla... ![]() Ostaviš dan dva ranije obavjest i miran si...
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Moja kucica, moja slobodica. Inace, zivim u kuci na selu mogu nabijat s muzikom dok mojima to ne smeta (dok ne idu spavat), jos nije bilo nikakvih prijava. Ali recimo imam susjeda koji voli (volio je) ic kosit travu nedjelju ujutro oko pol 8. Reko dobro, probudio si me sad ja idem cistit auto van. Tak je bilo par nedjelja i onda je odustal s kosnjom trave. (valjda mu je dojadila partijana i tresnja prozora na kuci. ![]()
#25 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a voda vinom ![]() ![]() ma moji susjedi su isto ok,oni pletu cajke,ja pletem cajke i zobersku glazbu,i sve 5 ![]() doduše u kući sam ali ono. a što se tiče pitanja prvog,ako je lakše sranje tipa pijan pjevao po parku,proci ces samo s opomenom,jedini bed je ako si maloljetan da ce ti starci srat ![]() ako nisi onda sam odes dobijes opomenu i aufidrzen ![]()
#26 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() uglafnom, žališ se i ode u zastaru ![]()
![]() |
#29 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
CosmModius; ako nemaš ništa pametno napisati onda ni nemoj. Zatvaram ovo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|