|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
wow trail acc
Dakle, dobijem authenth nesto key i sad kad idem kreirat acc opet me pita payment method .. kakod a to izbjegnem, ipak je to trail od 10 dana ne zelim placat nista..? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Pa ne plaćaš ništa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
to je stavljeno kolko ja znam da se smanji broj spammera, i ovak ih je brdo. znači trebaš broj kreditne kartice i neće ti naplatit ništa ako otkažeš account nakon tih 10 dana. mene je to sje**** kad sam kupio wow, isto te traži kreditnu ili bon iako imaš 1mj. free. postoje navodno neki brojevi kaj se mogu upisat al ja nisam niš bio našo.
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
hm, ja sam isao tu http://teaser.wow-europe.com/ i bez problema kreirao account...downlodao igru i nakon downloada jos 500 mb krene igra...nista me nije pitalo za kartice i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni valjda danas 10. dan tog trial acc. Prestao sam igrati u subotu jer sam natuko lika do lvl 20 i poslje ti neda da dobivas exp. Probo sam i to je to, mislim da necu nastaviti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
kako ti ne da da dobivas exp? :zbunj: moraš ići u nova područja s jačim mobovima...od sivih mobova ne dobivaš exp, samo od zelenih (malo), žutih (malo više), narađastih (dosta) i crvenih (jako puno) ![]()
![]() |
#15 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() jer ja kad sma pocela igrati sam igrala isto na nekom trial acc ali sam mogla pricati u kanalima...
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
nije od pocetka tako, sada se nesjecam od kojeg patcha a to su uveli da spam botovi nebi mogli spamat besplatno i da nemogu slat buy cheap gold at www . freewowgold . com with this coupon you get 10% off bla bla... za lvl 20 je oduvijek to bilo. i da, likovi na trial accountu nemogu otvorit trade prozor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|