![]() |
wow trail acc
Dakle, dobijem authenth nesto key i sad kad idem kreirat acc opet me pita payment method .. kakod a to izbjegnem, ipak je to trail od 10 dana ne zelim placat nista..?:D
|
Pa ne plaćaš ništa
|
|
Za trial ne bi trebala nikakva metoda plaćanja.
|
Ha pita me tako na sajtu.
tskarda - pita me i onaj varification code ako i to znas :) tnx |
to je stavljeno kolko ja znam da se smanji broj spammera, i ovak ih je brdo. znači trebaš broj kreditne kartice i neće ti naplatit ništa ako otkažeš account nakon tih 10 dana.
mene je to sje**** kad sam kupio wow, isto te traži kreditnu ili bon iako imaš 1mj. free. postoje navodno neki brojevi kaj se mogu upisat al ja nisam niš bio našo. |
verification ti je zadnja 4 ili zadnja 3 broja s kartice, nisam siguran.
|
Yep al nemam ja karticu, bas su bezveznjaci nedaju trail :(
|
hm, ja sam isao tu http://teaser.wow-europe.com/ i bez problema kreirao account...downlodao igru i nakon downloada jos 500 mb krene igra...nista me nije pitalo za kartice i sl.
|
Meni valjda danas 10. dan tog trial acc. Prestao sam igrati u subotu jer sam natuko lika do lvl 20 i poslje ti neda da dobivas exp. Probo sam i to je to, mislim da necu nastaviti.
|
kako ti ne da da dobivas exp? :zbunj:
moraš ići u nova područja s jačim mobovima...od sivih mobova ne dobivaš exp, samo od zelenih (malo), žutih (malo više), narađastih (dosta) i crvenih (jako puno) :) |
trial acc je ogranicen na lvl 20 i nemoze pricat u kanalima, nemoze slat (i primat) mail, moze imat samo odredjenu kolicinu golda. ima još štošta ali neznam napamet bar sada kada vise ne igram :)
|
Vidjeh, probah, bacih. :kafa:
by atha |
Hvala ET sredio sam! :)
|
Citiraj:
jer ja kad sma pocela igrati sam igrala isto na nekom trial acc ali sam mogla pricati u kanalima... |
nije od pocetka tako, sada se nesjecam od kojeg patcha a to su uveli da spam botovi nebi mogli spamat besplatno i da nemogu slat buy cheap gold at www . freewowgold . com with this coupon you get 10% off bla bla...
za lvl 20 je oduvijek to bilo. i da, likovi na trial accountu nemogu otvorit trade prozor. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:06. |