|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
(riješeno) Safely remove hardware
nakon instalacije Win XP-prof sa SP2 i svih drivera dole mi se pojavljuje ova ikona , a na njoj sata disk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Start -> Run -> Regedit... Nađeš HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> Current Control Set -> Services -> nvata i onda unutra New -> Dword Value -> Upišeš kao ime DisableRemovable (jedna riječ) i kao vrijednost 1 i reboot...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@yedwy Hoće li se u to slučaju pokazivati ikona kada ubodeš usb stick ili vanjski hard?
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Drugoga nema kolko ja znam, osim da ne instaliraš nvidijine storage drivere... @Pomo Ne...
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
Pa naravno da prepoznaje normalno USB stick rekoh ti da ovo nema veze s tim... ![]() Morala bi i USB diskove ali nemam disk u ext. kućištu pa ti nemogu iz osobnog iskustva tvrditi... Uostalom kad bi to ubilo cjeli Safely Remove Hardware Wizard misliš da bi to neko koristio... ![]() Inače postoje slučajevi kad moraš instalirati SATA drivere, posebno na XPima (ako oćeš RAID imati npr) pa to ne znači da moraš trpiti onu ikonu... Uostalom ionako ima workaround pa prema tome nema razloga ne koristiti ih samo radi ikonice jel tako... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako radi USB memory stick, radit će i HDD.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upravo probano sa vanjskim 2,5" hardom i radi. Jedino sam morao izvršiti promjenu u 'nvatabus' stavci regitryja, a ne 'nvata' kako je navedeno gore jer mi 'nvata' ne postoji u registryju.
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Pretpostavljam da nisi resetirao komp... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
e, pa frendica ima taj problem, da kad ušteka usb stik, strelica za safely remove se ne pojavi to sa vidio već na par kompova ali nikad mi nije bilo bitno da se to sredi :P vidim da se ovdje raspravljalo o tim strelicama, pa sam odlučio postaviti tu pitanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
EMP moderator
|
Da se nije možda sakrila?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|