|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
sektorice
Naime, trebale bi mi dvije snazne sektorice koje imaju dobar horizontalni i vertikalni kut. znaci ne grid ono 5-15° nego vise razmisljam o barem 45 vertikalno i najmanje 90 horizontalno ako ne i vise... gdje to mogu kupiti, gledao sam na www.nabava.net, na stranicama raznih prodavaonica, na elmi nemogu nigdje naci...
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
http://chicago.gradiste.com/ispis.asp?id_artikal=28 Pogledaj kod njih, imaš 3 modela ovisi koja ti treba... Dečki su uglavnom OK, nemam iskustva s njima ali sam tako čuo od drugih.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Hvala na informacijama kontaktirati cu decke. cini se da imaju monopol u hrvatskoj na sektorske antene ![]()
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nemaju monopol, ja sam bio uzeo jednu sektoricu kod dečkiju tu u Kraljevici, mogu ti pitati ako imaju još kakvu viška... samo šta nemaju 45 vertikalno čini mi se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|