|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Zaštićeni DivX
Dobio sam od frenda par CD sa DivX filmovima (Kill Bill, Return Of The King...) ali ih nemogu gledati jer su nekako zaštićeni. Otvara ih samo DivX player koji ide uz DivX codec bundle ali jedino kaj napravi je da ode na internet, spoji se neznam gdje i pita me za username i password. Ako ih probam otvoriti s BSPlayerom ili Windows media playerom kaze da je file nepoznat. Jel zna netko dali postoji kakav program za skidanje takve zaštite ili neki drugi način kak da pogledam te filmove. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Odi pogledaj u kino i nemoj tu pričat o tome.Ti CD-i koje imaš su ilegalni, a mi se takvim stvarima na ovome forumu ne bavimo.
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
sta da kazem nego, losser :-) probaj skiniti :::CENZURIRANO:::, i s njime gledaj te filmove! Divix zasticen, pa odakle si ti? Znas li zasto je divix uopce nastao? ![]() edited by gpremec
... Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 11.01.2004. u 16:47. |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nemoj vrijeđat čovijeka, sigurno sada plače. ![]()
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() BTW Aragorn, uskoro bu ti jos nekaj zasticeno ![]()
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ili je to meni samo u Operi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ko banana na kokainu. ![]() Ili je to samo meni na IE-u. ![]()
#10 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
OK, to je to, zatvaram thread. Aragorn: mos se pravit lud kolko hoces, ali procitaj si pravila. Doticnih filmova nema niti na DVDima, pa su te DivX kopije nista drugo nego nelegalne. Master Neo: Sudjelujes u ilegalnim radnjama.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|