|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
puko monitor :\
dogodila mi se pizdarija. imam monitor samsung 930bf i malo prije sam ga isao nagnuti u nazad i cuo se puk i monitor mi je ostao u rukama ![]() pojma nemam kako se to dogodilo, monitor je predviden da se namjesta "naprjed-nazad". uglavnom dva metalna nosaca su doslovno pukla na pola, vrlo zanimljivo jer sam to stvarno njezno odradio, valjda se malo po malo trosilo pa je sad krepalo. sto da radim? ![]() ima li negdje za kupiti nekakav nosac ili nesto? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Fizicko ostecenje ne pokriva garancija 2. Os kupit novi? 3. n00b ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima li nekakav servis za Samsunge? Ako ima odvedi ga tamo, oni bi mogli imati rezervne dijelove.
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ovo je vec ne znam koji slucaj da cujem da Samsunzima pucaju stalci. Nazalost, garancija ti to nece pokriti, preostaje ti nabaviti novi stalak. Cujem da ih u Msanu bacaju, a posto je u Msanu vjerojatno i uvezen probaj se zaletit do njihovog servisa.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
Svoj Samsung 970p sam nosio u Msan servis u Buzinu prije 4 mjeseca i promjenili su mi stalak sa rukom besplatno pod garancijom.Bio sam otprilike 4 dana bez monitora. Sad mi više ne pada ekran dolje, nego stoji u ravnini očiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
kad sam prije kojih 3 tjedna pakirao samsunge neke u kutije... užas, skoro je i meni puko, monitor je malen al težak, a stalci sama neka šuplja plastika... crt rula, to ti nemre puknut ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
ah crap ![]() a pojma nemam, monitor nisam natezao prema sebi nego samo od sebe, znam di moze i di ne, jednostavno je takva matrica da nije moguce imati ga u istoj poziciji kad zavaljen u stolicu gledam film i surfam po netu i kad sjedim uspravno i igram cod2. nazvat cu ventex u ponedjeljak pa cu od tud krenuti. ajde hvala svima na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
sumljam da ce samsung priznazi kada budu dobili monitor,sto se tice druge soluzije,da se to meni dogodilo,ili bi ubio nekoga ili jednostavno bi ga zalijepio na zid cak mozda naslonio LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
A neznam, meni je tak pukla ručka na electrolux frižideru, i morali su novu dat, jer je bio vidljivo da je loše izlivena, pa je bilo zraka u plastici samo mi je u ruci ostala. Odeš u Msan sa šmajserom i pojasniš im problem ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
evo zamjenili su mi postolje. s ovim novim se lakse naginje pa valjda nece vise biti problema. sve 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|