![]() |
puko monitor :\
dogodila mi se pizdarija. imam monitor samsung 930bf i malo prije sam ga isao nagnuti u nazad i cuo se puk i monitor mi je ostao u rukama:bonker:
pojma nemam kako se to dogodilo, monitor je predviden da se namjesta "naprjed-nazad". uglavnom dva metalna nosaca su doslovno pukla na pola, vrlo zanimljivo jer sam to stvarno njezno odradio, valjda se malo po malo trosilo pa je sad krepalo. sto da radim?:( ulazi li takvo sto u garanciju? kako to sredit, bezveze mi je ovako ostati bez funkcionalnog monitora. ima li negdje za kupiti nekakav nosac ili nesto? hvala |
1. Fizicko ostecenje ne pokriva garancija
2. Os kupit novi? 3. n00b :D :D (morao sam) |
Ima li nekakav servis za Samsunge? Ako ima odvedi ga tamo, oni bi mogli imati rezervne dijelove.
|
vjerovatno si ga gurao prema sebi a to ne može, ja ga ni ne mičem jer mi nekako pre labavo izgledaju ti limići:)
|
Mogu li šta reći drugo nego - "SAMSUNG" :D :D
|
Ovo je vec ne znam koji slucaj da cujem da Samsunzima pucaju stalci. Nazalost, garancija ti to nece pokriti, preostaje ti nabaviti novi stalak. Cujem da ih u Msanu bacaju, a posto je u Msanu vjerojatno i uvezen probaj se zaletit do njihovog servisa.
|
Svoj Samsung 970p sam nosio u Msan servis u Buzinu prije 4 mjeseca i promjenili su mi stalak sa rukom besplatno pod garancijom.Bio sam otprilike 4 dana bez monitora.
Sad mi više ne pada ekran dolje, nego stoji u ravnini očiju. |
kad sam prije kojih 3 tjedna pakirao samsunge neke u kutije... užas, skoro je i meni puko, monitor je malen al težak, a stalci sama neka šuplja plastika...
crt rula, to ti nemre puknut :D |
Točno to, ja svojeg više neću dirat ni pomicati :D
|
ah crap :( monitor je kupljen u ventexu u rijeci prije kojih 2 god, mozda nesto manje(garancija je 3god) msan servis je u zagrebu ja sam u rijeci.
a pojma nemam, monitor nisam natezao prema sebi nego samo od sebe, znam di moze i di ne, jednostavno je takva matrica da nije moguce imati ga u istoj poziciji kad zavaljen u stolicu gledam film i surfam po netu i kad sjedim uspravno i igram cod2. nazvat cu ventex u ponedjeljak pa cu od tud krenuti. ajde hvala svima na pomoci:chears: |
Sam im uvali priču da je puklo samo od sebe, vjerojatno pod vlastitom težinom, nekvalitetna izrada bla bla etc. možda to popuše :) Sretno! :chears:
|
danas je stari otisao sam do ventexa nije me ni probudio:\ i rekli su mu da ga sutra salju u zagreb i da cu cekat min. 10 dana. sto ce napravit s monitorom on nije ni pitao:hitthewal:
|
veliš da si se probudio i da si tak našo monitor :D
|
sumljam da ce samsung priznazi kada budu dobili monitor,sto se tice druge soluzije,da se to meni dogodilo,ili bi ubio nekoga ili jednostavno bi ga zalijepio na zid cak mozda naslonio LOL
|
A neznam, meni je tak pukla ručka na electrolux frižideru, i morali su novu dat, jer je bio vidljivo da je loše izlivena, pa je bilo zraka u plastici samo mi je u ruci ostala.
Odeš u Msan sa šmajserom i pojasniš im problem :) |
danas idem po monitor pa cu vidjet sto su napravili. stara se javila na telefon kad su zvali pa nezna nis
|
evo zamjenili su mi postolje. s ovim novim se lakse naginje pa valjda nece vise biti problema. sve 5
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03. |