|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() ... treba moj frend jenu kvalitetnu .. brzu .. pržu .. a koja usput more čitati i DVD-e (samo čitati ).... .. i dajte mi odmah adresu tog dučana a i web adresu .... ... sve koji pomognu moj frend časti s ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
combo uredaji su za mene sranje! Bolje ti je kada imas przilicu i dvd posebno!
![]() |
#7 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
sigurno znas koj je razlika izmedu komponenti (stupa Mislim na pojacalo cd-plajer, tuner..) i linije! stup je puno kvalitetniji nego linije! Isto ti je tako ja combo i posebni uredaj, samo sto je posebni dvd i prza za zeru skuplja (50-100kn), a kvaliteta ti je ne upitna!
![]() |
#8 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja također ne preporučam kombo uređaj.Jučer sam uzel pržu LG GCE-8525B u Ve-milu i već sam pržio 18 CD-ova i prža je zakon.Čita ultra brzo,a piše isto tako(4min 700MB na 24x).Platio sam je 342 kn.Dolazi u retail pakiranju u kutiji sa upustvima,Nerom(5.5) i kabelima.Imam isto tako i LG DVD koji je isto zakon,a košta oko 250kn.Znači za 500 može imat oboje. BTW prža 52/32/52 ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
250+350 kn je 600, a ne 414 kn običnom korisniku je combo ok poželjno je još jedan optički zbog komfora |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
brzo & kvalitetno.... nema ti toga danas, a da se ne zove DVD writer..... Citiraj:
Citiraj:
također, vrlo šareno snima na različite medije i više voli pržiti na 40x+, nego sporije - CDi bolje na njemu ispadaju kada se brže snimaju. na 4x snimi očajno loše... |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
pa novi mediji nisu predviđeni za sporo snimanje 12-24 je preporučljivo snimati |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
24 !! STRAŠNO !!
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
TOR !! OPERI NA www.web.vip.hr/tin.stekovic.vip/ OBAVEZNO
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Nemoj Combo. BTW - ja sve pržim na 40x i 48x na traxdata medije sa svojom LG pržom i sve radi fino i uredno. PS.I dugo traje.
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
E, taman i ja tražim pržilicu za kupiti, pa je baš pogodna tema. Nego, hoću kupit pržu za 300-350kn. Preporuka nekih molim... Imam LiteOn DVD i radi fenomenalno već godinu dana. Pa razmišljam o pržilici isto Liteon. Ima tko iskustva, ili da kupim Samsung iste cijene? LG možda je dobar, ali mi se ne sviđa po viđenom u radu, bar što se CDromova tiče. Katastrofa. Za prže ne znam.... onda? prilično mi je hitno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
#erase startup-config
|
Citiraj:
sprži i pogledaj u KProbeu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
dim je pravi
|
Ja samo mogu reči nemojte uzimat sony prže i Sony DVD Katastrofa od uređaja spore za popizdit i zajebaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Uzmi LIte ON
__________________ |
![]() |
#23 |
Premium
|
Za medu: Pioneer A06 je DVD pržilica ne CD pržilica i priča se od prženju CD-a Imam Pioneer 106d i znam kak radi ![]() BTW neke medije treba snimati na 2×makar su 4× Imam lite-on i gledal sam u K-probe-u ne znam zakaj frend ne kupi DVD pržilicu jer su cijene jako pristupačne i kasnije si uštedi novaca i prostora zbog razlike u cijeni medija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|