![]() |
Preporuka prže
... treba moj frend jenu kvalitetnu .. brzu .. pržu .. a koja usput more čitati i DVD-e (samo čitati )....
.. i dajte mi odmah adresu tog dučana a i web adresu .... ... sve koji pomognu moj frend časti s :beer: ... a one koji ne pijeju sa vodom ... |
|
combo uredaji su za mene sranje! Bolje ti je kada imas przilicu i dvd posebno!
|
Definitivno. Pogledaj samo koji postotak ljudi ima combo. Za nešto sitno više love dobiješ dva...
|
Frend ima LG 52x24x52x 16x DVD COMBO.
Super radi. Moja preporuka. |
.. a zakaj ne valjaju ti combo uređaji .. kaj se kvariju ili nekaj slično ?? ....
|
sigurno znas koj je razlika izmedu komponenti (stupa Mislim na pojacalo cd-plajer, tuner..) i linije! stup je puno kvalitetniji nego linije! Isto ti je tako ja combo i posebni uredaj, samo sto je posebni dvd i prza za zeru skuplja (50-100kn), a kvaliteta ti je ne upitna!
|
Ja također ne preporučam kombo uređaj.Jučer sam uzel pržu LG GCE-8525B u Ve-milu i već sam pržio 18 CD-ova i prža je zakon.Čita ultra brzo,a piše isto tako(4min 700MB na 24x).Platio sam je 342 kn.Dolazi u retail pakiranju u kutiji sa upustvima,Nerom(5.5) i kabelima.Imam isto tako i LG DVD koji je isto zakon,a košta oko 250kn.Znači za 500 može imat oboje.
BTW prža 52/32/52:beer: |
250+350 kn je 600, a ne 414 kn
običnom korisniku je combo ok poželjno je još jedan optički zbog komfora |
brzo & kvalitetno.... nema ti toga danas, a da se ne zove DVD writer.....
Citiraj:
Citiraj:
također, vrlo šareno snima na različite medije i više voli pržiti na 40x+, nego sporije - CDi bolje na njemu ispadaju kada se brže snimaju. na 4x snimi očajno loše... |
pa novi mediji nisu predviđeni za sporo snimanje
12-24 je preporučljivo snimati |
Samo ti peci mjuzu na 24....
|
24 !! STRAŠNO !!
|
TOR !! OPERI NA www.web.vip.hr/tin.stekovic.vip/ OBAVEZNO
|
Nemoj Combo.
BTW - ja sve pržim na 40x i 48x na traxdata medije sa svojom LG pržom i sve radi fino i uredno. PS.I dugo traje. |
E, taman i ja tražim pržilicu za kupiti, pa je baš pogodna tema.
Nego, hoću kupit pržu za 300-350kn. Preporuka nekih molim... Imam LiteOn DVD i radi fenomenalno već godinu dana. Pa razmišljam o pržilici isto Liteon. Ima tko iskustva, ili da kupim Samsung iste cijene? LG možda je dobar, ali mi se ne sviđa po viđenom u radu, bar što se CDromova tiče. Katastrofa. Za prže ne znam.... onda? prilično mi je hitno.. |
LG je odličan. Zemi si. 2 godine garancije.
|
Citiraj:
sprži i pogledaj u KProbeu... |
ok, LG it is. Sad još ako znate gdje ih ima za kupit povoljno i gdje daju 2 godine garancije?
|
Ja samo mogu reči nemojte uzimat sony prže i Sony DVD
Katastrofa od uređaja spore za popizdit i zajebaju |
Citiraj:
|
Uzmi LIte ON
|
Za medu: Pioneer A06 je DVD pržilica ne CD pržilica
i priča se od prženju CD-a Imam Pioneer 106d i znam kak radi ;) BTW neke medije treba snimati na 2×makar su 4× Imam lite-on i gledal sam u K-probe-u ne znam zakaj frend ne kupi DVD pržilicu jer su cijene jako pristupačne i kasnije si uštedi novaca i prostora zbog razlike u cijeni medija. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |