|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() evo jedan ss kako sam načipao svoju 5900XT sa VF900 Cu LED da se pohvalim malo ![]() čipao sam do granice svoju FX5900XT i sad će radit tako 24/7 uz pomoč Vf900 Cu LED ![]() evo SS ![]() BTW: sa 390/700 na 500/950 ![]() GPU brži za 28% a RAM za 36% ![]() bolje rezultate nisam vidio nigdje na zrak ![]() kaj je najbolje idu RAMi do 1000 Mhz samo sa artefaktima ![]() ![]() ![]() pa ako ima netko takvu grafulju slobodno neka posta svoje rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tražio sam malo po svojim starim postovima, ali nigdje slika, samo riječi (postovi stari 2 godine i više, bijah mlad i teški n00b), ali čitam i napisah davno da je moja Gainwardica GS išla 540/950. Zrak, defolt cooler (prdilica originalis). Siguran sam da je na 500/900 radila stabilno, onda je otišla Dr. Who-u i njemu je nedavno krepala ![]() Ako nađem sliku, stavljam...Za sada sam 100% siguran da je 500/900 išla... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa te 5900xt su išle ko mutave, i mislim da nije bilo problema probiti 500 na čipu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja sam svoju bivšu 7600GS AGP od Club3D-a kloko sa nazivnih 400 GPU na 500 a memu sa 666 na 900 ako vam to uopće šta znači. Nema artifacta. Na 510/920 je već pomalo bacala. Stock cooler je bio. Jbg također nemam SS.
![]() |
#5 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Aj baci koji čmark score...inače nije loše...doduše, po pitanju hlađenja mislim da bi i vf700 bio i više nego dovoljan... Btw...si tražio vmodove? ![]() @Fera - tu se priča o 5900, ak se ne varam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Želim ju soft modati na 5950 Ultra pa sad tražim BIOS od originala, Ultre i s čime da flasham ![]() pa će mi se dignut voltaža na GPU sa 1.4 na 1.6 V a za RAMe još nisam našao podatke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Fera_os, jes ti malo fulo model kartice ? 7600GS AGP ? U naslovu piše 5900XT ![]() @ Renesis Je, neke su išle daleko, neke nisu prolazile 450 na jezgri. Sad čitam svoje staro n00b postove (malo smiješno, nisam nit OC-at znao ![]() ![]() ![]() ![]() Ja samo znam da su se meni chipovi od memorije grijali suludo tada, zato nisam htio ići dalje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Pogledaj Mvktech.net za biose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jel znaš jel se ova 5900XT soft moda u 5900Ultra ili 5950Ultra??? EDIT: sorry na duplom postu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Iskreno, ne sjećam se. A fučkaš ti to što ja pričam, kad nemam niti jednu sliku sa 3Dmarkom ![]() Ali nekako mi sjećanje više govori da se 5900Ultra mogla modati na 5950Ultra, a XT-ica se nije mogla nikako softmodat, jer je imala sporiju memoriju od Ultra. Al ono, nisam ni 80% siguran, a kamoli 100% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ako griješim neka me netko ispravi i uputi kaj točno trebam raditi ![]() sad sam stavio disketu u fllopy i ne radi ![]() moram sad uzet novi flopy da bi se igrao sa flashanjem ![]() il se može prek USBa dizat comp? ![]() Uglavnom, sad kad sam upalio C&C3 i STALKERa igre lete kak sam ga načipao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kao sto Vuco veli badava mi kada nemam nijedan SS. Inace imao sam jednu 5900XT GS koja je isla na 515/900 bez beda i rezultati u markovima OK ali su bili uvijek iza 9800PRO koja je bila moja slijedeca kartica! ![]()
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ex-Gastarbajter
|
mislim da neće ići 5950ultra... najbolje da si digneš malo voltažu, i samo flashas sigurne frekve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ex-Gastarbajter
|
hmm, neznam detalje, znam otprilike kako sam ja radio na atici... uglavnom, prvo si moraš skinut s neta neki program za backup biosa i za editiranje biosa. onda napraviš backup biosa (tj. saveaš ga na disk), otvoriš ga sa bios editorom, te tamo onda lako promijeniš frekvencije, latencije memorije (nemoj dirat ako neznaš), te voltažu (kod mene toga nema, kod tebe je vjerovatno samo da upišeš vrijednost(decimalno ili hexadecimalno - nisam siguran)) saveaš bios taj bios. te ga flashas na grafu... to je otprilike, sorry ne znam detaljnije, trebao bi se javit netko tko je radio to na nevidiama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
a program za rad sa biosima kod nvidie se zove Nibitor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|