|
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako nesto kupujem prvo gledam proizvodjaca pa cijenu, a onda se molim bogu da to radi kako treba jer kod nas ima svakavog shrota koji se pokusava podvaliti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
garancija, cijena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Prodavacica 2. Brand, garancija 3. Cijena ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako sam se dosta puta opeka kad sam uzimao malo jeftiniju komponentu ili perifernu jedinicu u pravilu volim dat više love za kvalitetniju stvar, pod uvijetom da cijena ne odskače jako puno.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kako sam siromasni studos prvo cijena ![]() gledam kako sa sto manje para nesto mogu promjenit na kompu, to me veseli, da imam vise para vjerovatno bi isto svako malo mjenjao komponente samo vece vrijednosti jedino hdd na koji idu podaci, to kupujem samo novo ![]() sa umiranjem komponenata koje nisu pod garancijom nisam imao nekih problema, jedna maticna al ona je bila stara jedno 4-5 godina i bila je matsonic pa hajde |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#9 | |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
slazem se u potpunosti.... ja osobno nakak vise vjerujem stranim prodavacima npr sve sam vise-manje kupovo u sloveniji i dosad imama sam dobra iskustva. primjer: u dvd romu mi puko dvd i ja to otvorio i počistio kolk se dalo i dvd rom radio, no malo slabije nego prije( przio istom brzino uvjek, dost errora...) Ja mislio i došo na ideju da malo u dvd rom puhnem kompresorom i ja nisam pogledo pritisak, duno u rom i nekaj unutra raznjelo (noobovski moram priznat). Nakon tog dvd rom uopce nije sljako! odnio to u slo na servis (dvd je jos bio pod garancijom) i prodo trgovcu foru da je dvd puko u dvd romu i da sam tek tolko otvorio da veće komade pčistim, priključio natrag i ne radi! Trgovac mi uvazio garanciju i uredno dao novi dvd rom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
1. odnos cijene i preformansi prema ostaloj ponudi 2. kvaliteta 3. garancija i proizvođać
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
1. Brand (proizvođać) 2. Cijena/performanse 3. Garancija |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
1) Razne recenzije na netu ; usporedni testovi ; mišljenja korisnika 2) Kupujem ![]() Znaći, ako kupujem recimo grafičku karticu, prvo vidim sve proizvođače u dučanu u kojem vršim kupnju te nakon toga progooglam da vidim koja je bolja! Garancija mi je najmanje bitan čimbenik jerbo u svojih 15 godina iskustva sa kompovima mi je otišlo samo 3 napajanja koja su zgorili, a za takvu štetu nema garancije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Pa mogu ti reč da i neiskusan OC-er teško može nekaj skuriti ![]() ![]() ![]() PS: Evo jedne anegdote... Kupovao ja tako komponentu za RL (real life ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
SVE! sitnice znaju bit kobne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
stvarno je tak u rel life... Dok nazoveš neku trgovinu sve ti lijepo ono pojasni kako, kada, kolko..... al (znam slučaj tak da sam se uvjerio) i dosta valja pazit na trgovinu!(ti nađeš trgovinu a ne ona tebe ak me kužite...) Frend slago comp i naruči sve to, otišo platit unaprijed kad ono 3 komponente one koje želi u komp stavit i oni još pametni naljepili naljepnicu na kućište tak da ne otvara da ne ode garancija, a garancija naravno po komponentama! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
1.omjer cijena/garancija/kvaliteta i kompatibilnost sa postojecim ocvrsjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Budući da nemam love do krova jedini kriterij mi je što bolji omjer performansi/cijene.
![]() |
#24 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
1. Cijena 2. U kojoj trgovini ih ima ![]() 3. Blizina trgovine (ne da mi se ići recimo sve do ADM-a jer onda za razliku para koliko eventualno uštedim, izgubim živce dok nađem trgovinu) 4. Garancija 5. Dojmovi recenzija i korisnika 6. Performanse, ako je niža cijena i jeftinije, mogu žrtvovati lošije performanse jer ću to naravno - nadoknaditi OC-om ![]() 7. sve ostalo ![]() EDIT: ali ovisi recimo, rađe izdvojim više novaca za kvalitetnije kućište, monitor, hard disk, napajanje za očvrsje za koje je po meni najbitnije da budu kvalitetni i da ne zakažu u najbitnijem trenutku. A možda i za MBO...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kupujem većinom Best buy.... Dakle, provjerenu i pouzdanu robu, bez obzira na cijenu... (nije da lova nije problem, ali radije pričekam malo i skupim pokoju kunu više, nego da se opećem jer sam bio nestrpljiv...)
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
1. Izgled (što više LED-ica i po mogućnosti da što više blješti) [ma šalim se] 1. kvaliteta (u to ulazi pouzdanost uz što manje zagrijavanje, potrošnju energije i buku) 2. kompatibilnost 3. bang4$ + garancija i mogućnost ostvarenja iste 4. izgled
![]() |
#27 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Meni npr., ovo prvo (kvaliteta) bez obzira na izgled i cijenu....
![]() |
![]() |
#28 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]() |
#30 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Pa kad idem kupovati nesto najprije uzmem određen broj komponenti koje dolaze u izbor. Nakon toga pročitam review na raznim forumima,tj da vidim iskustva ostalih korisnika. Kada padne odluka sto cu kupiti onda pregledam cjenike nasih hardware ducana da usporednim cijene( normalno neki ducani su odmah izbaceni iz konkurencije). I na kraju kad i taj dio odradim idem u kupovinu, mada imam jednu cudnu naviku rađe ću platiti nešto više pa da to dobijem odmah jer sam ljen čekati dok neki to naruče pa dostave itd. Eto toliko od mene ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|