|
![]() |
#2 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Meni je to napravio zadnja 2 puta, vjerujem zato jer sam imao brdo viruseka na kompu! Uglavnom, koliko god puta sam resetirao komp, nije htjeo pokrenuti boot sa CD-a! Pomoglo je to da sam totalno zgasio komp i odmah nakon paljenja stisnuo gumb za bootanje Windowsa (znaći prije prvog ulaska u Windoze)! Eto, imaš jednu ideju, možda upali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The All Seeing Eye
|
Jesi ikad prije formatirao i iznova snimao Windowse baš sa tog CD-a? Ovo zvuči kao da CD nije bootabilan! Imao sam taj problem sa Vistom, nije bio bootabilan već sam morao unutar Windowsa snimati Windowse ![]() Probaj ili na drugom kompu taj CD ili priupitaj nekog kolegu da ti posudi svoje Windowse tek toliko da vidiš da li je u CD-u ili je u sistemu problem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
|
Probaj staviti u BIOS-u pod First Boot Device - CD-Rom, a ostale makni u potpunosti (Disable)! U tom slućaju ti nebu ušao u Windowse već bu tražio CD da boota sa njega! PS: Vjerovatno znaš ali sve jedno bum rekel... Pisat će ti dolje "Press any key to boot... tralalala..." i tad moraš stisnuti bilo koji gumb na tipkovnici za početak bootanja! PPS: Naj zaboraviti stisnuti u BIOS-u -> "Save changes & exit" jerbo inaće nebu spremio postavke koje si naštimao! EDIT: Nakon instalacije windowsa moraš nazad vratiti HDD pod Secondary Boot Device... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |