|
![]() |
#1 |
Gens Una Sumus
Datum registracije: Jun 2007
|
Problem, navodno (neobično beepanje)
Boki...evo upravo sad mi se dogadja na drugom pc-ju nesto zabrinjavajuce----cim ga upalim cuje se reski zvuk koji podsjeca na policijsku sirenu,kola hinte,iliti vatrogasce...dakle nesto kao piiipiiii pii piii dosta brzo....
![]() |
#2 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
otiđi na stranicu proizvođača MBO i vidi što znači koji beep |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pussycat Dolls - Beep.mp3 free download (domy_os Extended Remix) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Isključi u Biosu opciju koja se zove "Alarm on cpu fan fail"... That should do it ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gens Una Sumus
|
evo ovako to lici ljudi ma mislim da nije neki veliki problem ali ne zelim nimalo riskirat.,...mozete vidit sliku...nakon nje sam otisao u bios ,vratio originalne postavke ,sejvao,izasao i opet cujem zvuk...cini mi se konstantne frekvencija i sa istog izvora(rekao bih od ovog zvucnika"naprijed"u kucistu...)nakon toga onaj dio "veryfying dmi pool data"traj duze nego inace ali windowsi se dignu i sve mi se cini normalno osim toga zvuka...
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čini se meni kao da tebi BIOS ne prepoznaje Quad Core (ako je to moguće) ![]() I da, ovo je sigurno do matične. Probaj zamjeniti bateriju, možda se ispraznila. Ili BIOS nije sjeo kako treba, ipak piše "cheksum error". |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
I ja glasam za Vucin prjedlog... Prvo clear CMOS, pa baterija, pa probat s drugim biosom (možda se problem rješi novjom revizijom ako je ima) i na kraju sa nekim drugim procom... Makar neznam koji zvuk je u pitanju je može biti i druih uzroka (cpu fan fail i sl) ali oni nebi trebali cheksum error bacat...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Gens Una Sumus
|
Izgleda da je stvar u tome evo sad sam to napravioradilo je ali onda ugasim komp opet spojim onaj nesretni speaker i probam upalit i opet za***ava tj prije paljenja slike se ugasi...mislim da cu trajno iskljucit speaker i ovo jos jednom ponovit...
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li CPU cooler spojen na CPU konektor? Ako nije ili se presporo vrti, moguće da Abit uGuru diže uzbunu zbog toga pa isključi monitoring na tom konektoru. Pripazi na naslov i pročitaj pravila. http://forum.pcekspert.com/faq.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|