|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Preporuka za HDD!
Evo kupio bih neki brz i pouzdan disk do 100GB. Imam trenutno ova dva ljepotana dolje u sigu,i ne mogu reći da sam baš zadovoljan. prvi je spor,a drugi bučan i grije se,a i već sam ih napunio. sad tražim neki od 80GB jer bi vjerujem to bilo dosta. Western mi se čini malo skup kao i Maxtor,ali je Seagate jako povoljan. Ako se ne varam oko 600kn za model 80GB što je relativno povoljno. Nisam do sad imao iskustva s njima pa bih volio vas čuti po tom pitanju. I ako imate nekog svog favorita u ovoj klasi. Evo pivce za sve ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Seagate, Maxtor, Hitachi..... sve je to isto uzmi koji ti je najpovoljni za pađe i onog koji ima najdulju garanciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Tu si donekle u pravu. Samo 150 i nešto sitno kuna je razlika između 80 i 120GB. Ali opet kad nemaš 150kn... ![]() Trenutno je Seagate najpovoljniji,za garanciju na istog ne znam. Ali ne uzimam ako nema barem dvije godine.
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Preporuka : Bilo koji, ali da ima 8 Mb cache-a i pazi da ima 3 godine garancije. Baracuda je tiha i relativno brza, Hitachi je bučniji i i brži, Maxtor je čudna biljka, vidio sam i brzih, i sporih, i hladnih, i vrućih, ma svakakvih, za WD ne znam, trebali bi bit ok. Ma pitaj RAKa, on ih je sve već skurio ![]() Bottom line : zemi Baricu vu Linksu i budi miran ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
PA ZAR MORAMO OPET RASPRAVLJATO O TOME!!!!!!!!! vidim da si ljen, malo prolistaj forum i naci ces! AMEN, End of discution!
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sam si držao neke govore sa Catkillerom, on bi Hitachi 80Gb jel ti je kao brz (disk je najsporije grlo svakog kompa) a ja sam pucao na godinu dana dužu garanciju od Seagatea. Tak da sam ja jučer ubo još jedan Seagate od 80 Gb sa 36 mjeseci garancije a Cat bu valjda po Hitachi sa 24 mjeseca garancije ali je brži ... svako mora znat kaj želi ... ![]()
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
U ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|