![]() |
Preporuka za HDD!
Evo kupio bih neki brz i pouzdan disk do 100GB.
Imam trenutno ova dva ljepotana dolje u sigu,i ne mogu reći da sam baš zadovoljan. prvi je spor,a drugi bučan i grije se,a i već sam ih napunio. sad tražim neki od 80GB jer bi vjerujem to bilo dosta. Western mi se čini malo skup kao i Maxtor,ali je Seagate jako povoljan. Ako se ne varam oko 600kn za model 80GB što je relativno povoljno. Nisam do sad imao iskustva s njima pa bih volio vas čuti po tom pitanju. I ako imate nekog svog favorita u ovoj klasi. Evo pivce za sve:beer: |
Seagate, Maxtor, Hitachi..... sve je to isto uzmi koji ti je najpovoljni za pađe i onog koji ima najdulju garanciju.
|
Zakaj 600 Kn za 80 Gb kad je 800 Kn 120 Gb :confused:
|
Tu si donekle u pravu. Samo 150 i nešto sitno kuna je razlika između 80 i 120GB. Ali opet kad nemaš 150kn...:D .Ali čini mi se da je disk od 120GB preseravanje,barem meni.
Trenutno je Seagate najpovoljniji,za garanciju na istog ne znam. Ali ne uzimam ako nema barem dvije godine. |
Evo ja imam Seagateov hard. 12 mjeseci garancija. Jeb'ga...
al zato radi fenomenalno! |
Preporuka : Bilo koji, ali da ima 8 Mb cache-a i pazi da ima 3 godine garancije.
Baracuda je tiha i relativno brza, Hitachi je bučniji i i brži, Maxtor je čudna biljka, vidio sam i brzih, i sporih, i hladnih, i vrućih, ma svakakvih, za WD ne znam, trebali bi bit ok. Ma pitaj RAKa, on ih je sve već skurio:D Bottom line : zemi Baricu vu Linksu i budi miran:) |
PA ZAR MORAMO OPET RASPRAVLJATO O TOME!!!!!!!!! vidim da si ljen, malo prolistaj forum i naci ces!
AMEN, End of discution! |
Sam si držao neke govore sa Catkillerom, on bi Hitachi 80Gb jel ti je kao brz (disk je najsporije grlo svakog kompa) a ja sam pucao na godinu dana dužu garanciju od Seagatea. Tak da sam ja jučer ubo još jedan Seagate od 80 Gb sa 36 mjeseci garancije a Cat bu valjda po Hitachi sa 24 mjeseca garancije ali je brži ... svako mora znat kaj želi ...:beer:
|
U :rambo: autronicu Hitachiju daju 3 godine garancije ako ima 8 Mb cachea, isto u HGSpotu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:10. |