|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mp3 player
dakle, vidim da ovdje već ima par tema o mp3 playerima, pa nisam bila sigurna da li otvoriti novu temu ili pisati u već otvorenu, ja sam otvorila novu ![]() e sad.... treba mi mp3 player -minimalno 4gb -da ima foldere, dakle da bude u jednoj mapi jedan artist, u drugoj drugi i da bude lako i jednostavno pribacivati iz jedne mape u druge)...samo da ne bude sve zbrkano i poredano abecedno po nazivu pjesema pa sad ti traži ![]() -po mogućnosti da ima opciju playlista -fm radio -voice recording -i da je cijena negdje oko tisuću kuna, plus, minus ja sam gledala ove: IRIVER T60 IRIVER X20 IRIVER H10 iako je malo skuplji, ali neka i on uđe u konkurenciju ipod nano ili neke vaše preporuke... ![]()
![]() |
#2 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
iriver T60. ja sam uzeo takvog,ali sa 2gb i prezadovoljan sam. Pozitivne stvari: -cijena -lako spajanje sa kompom -kvalitetan i atraktivan dizajn -puno memorije -FM radio -kvaliteta zvuka -garancija 2 godine. ma skoro sve mu ide u korist. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
a i j aisto bih željelea vidit slike iz prve ruke i kako to funkcionira sa folderima ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#8 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
naravno da mogu foldere mozes radit na njemu dok je spojen na usb,sa njim se dobije sofware preko kojeg takodjer mos stavljat muziku i video,al mozes i stavljat direkt onak prek usb bez softwarea,play listu formiras nanjemu,a mozes i nakompu samo nisam probo,kad stavljas muziku bez softwarea potrebno je refreshat galeriju al to ti je jednostavno,prekvalitetan ekran,baterija traje predugo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
da, šteta šta ga prodaješ jel bi mogla malo popusta dobit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|