PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   mp3 player (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69786)

blondie 19.05.2007. 13:06

mp3 player

dakle, vidim da ovdje već ima par tema o mp3 playerima, pa nisam bila sigurna da li otvoriti novu temu ili pisati u već otvorenu, ja sam otvorila novu:D ,a sad ako modovi misle da triba bit zajdno neka spoje

e sad....
treba mi mp3 player
-minimalno 4gb
-da ima foldere, dakle da bude u jednoj mapi jedan artist, u drugoj drugi i da bude lako i jednostavno pribacivati iz jedne mape u druge)...samo da ne bude sve zbrkano i poredano abecedno po nazivu pjesema pa sad ti traži:baad:
-po mogućnosti da ima opciju playlista
-fm radio
-voice recording
-i da je cijena negdje oko tisuću kuna, plus, minus

ja sam gledala ove:
IRIVER T60
IRIVER X20
IRIVER H10
iako je malo skuplji, ali neka i on uđe u konkurenciju ipod nano
ili neke vaše preporuke...
:fala:

kalixius 19.05.2007. 18:16

iriver T60.

ja sam uzeo takvog,ali sa 2gb i prezadovoljan sam.

Pozitivne stvari:

-cijena
-lako spajanje sa kompom
-kvalitetan i atraktivan dizajn
-puno memorije
-FM radio
-kvaliteta zvuka
-garancija 2 godine.

ma skoro sve mu ide u korist.

Hellsing 19.05.2007. 18:58

evo srce preporucam ti Iriver Cilix2,nekidan sam ga dobio i nemam rjeci,zvuk iznimno kvalitetana video reprodukcija da ne spominjem,4 gige memorije i sve ono sto ti trazis gore da mora imat;)

Babaloo 19.05.2007. 20:26

Citiraj:

Autor kalixius (Post 727186)
iriver T60.

ja sam uzeo takvog,ali sa 2gb i prezadovoljan sam.

Pozitivne stvari:

-cijena
-lako spajanje sa kompom
-kvalitetan i atraktivan dizajn
-puno memorije
-FM radio
-kvaliteta zvuka
-garancija 2 godine.

ma skoro sve mu ide u korist.

Ej, jel bi mogla koja slikica playera iz prve ruke da vidim kako to čudo izgleda? :) Kakvo je spajanje s kompom, se mora korisiti njihov software za prebacivanje pjesama? Jel čita id3 tagove i može li se prebacivati po folderima ili sve mora biti u istom?

blondie 20.05.2007. 10:23

Citiraj:

Autor Babaloo (Post 727255)
Ej, jel bi mogla koja slikica playera iz prve ruke da vidim kako to čudo izgleda? :) Kakvo je spajanje s kompom, se mora korisiti njihov software za prebacivanje pjesama? Jel čita id3 tagove i može li se prebacivati po folderima ili sve mora biti u istom?

koliko sam ja čitala po netu, nije potreban software
a i j aisto bih željelea vidit slike iz prve ruke i kako to funkcionira sa folderima

:fala:

blondie 22.05.2007. 21:35

khm, kuhm, kuhm, slika? :D

blondie 25.05.2007. 21:37

Citiraj:

Autor HELLSING (Post 727202)
evo srce preporucam ti Iriver Cilix2,nekidan sam ga dobio i nemam rjeci,zvuk iznimno kvalitetana video reprodukcija da ne spominjem,4 gige memorije i sve ono sto ti trazis gore da mora imat;)

a možeš malo opisati kako ide s playlistama i folderima?

Hellsing 25.05.2007. 22:07

naravno da mogu
foldere mozes radit na njemu dok je spojen na usb,sa njim se dobije sofware preko kojeg takodjer mos stavljat muziku i video,al mozes i stavljat direkt onak prek usb bez softwarea,play listu formiras nanjemu,a mozes i nakompu samo nisam probo,kad stavljas muziku bez softwarea potrebno je refreshat galeriju al to ti je jednostavno,prekvalitetan ekran,baterija traje predugo:D,imam film na njemu e vidi se nenormalno,misim da je best buy za tu lovu:chears:

blondie 26.05.2007. 12:22

da, šteta šta ga prodaješ
jel bi mogla malo popusta dobit:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11.