![]() |
mp3 player
dakle, vidim da ovdje već ima par tema o mp3 playerima, pa nisam bila sigurna da li otvoriti novu temu ili pisati u već otvorenu, ja sam otvorila novu:D ,a sad ako modovi misle da triba bit zajdno neka spoje
e sad.... treba mi mp3 player -minimalno 4gb -da ima foldere, dakle da bude u jednoj mapi jedan artist, u drugoj drugi i da bude lako i jednostavno pribacivati iz jedne mape u druge)...samo da ne bude sve zbrkano i poredano abecedno po nazivu pjesema pa sad ti traži:baad: -po mogućnosti da ima opciju playlista -fm radio -voice recording -i da je cijena negdje oko tisuću kuna, plus, minus ja sam gledala ove: IRIVER T60 IRIVER X20 IRIVER H10 iako je malo skuplji, ali neka i on uđe u konkurenciju ipod nano ili neke vaše preporuke... :fala: |
iriver T60.
ja sam uzeo takvog,ali sa 2gb i prezadovoljan sam. Pozitivne stvari: -cijena -lako spajanje sa kompom -kvalitetan i atraktivan dizajn -puno memorije -FM radio -kvaliteta zvuka -garancija 2 godine. ma skoro sve mu ide u korist. |
evo srce preporucam ti Iriver Cilix2,nekidan sam ga dobio i nemam rjeci,zvuk iznimno kvalitetana video reprodukcija da ne spominjem,4 gige memorije i sve ono sto ti trazis gore da mora imat;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a i j aisto bih željelea vidit slike iz prve ruke i kako to funkcionira sa folderima :fala: |
khm, kuhm, kuhm, slika? :D
|
Citiraj:
|
naravno da mogu
foldere mozes radit na njemu dok je spojen na usb,sa njim se dobije sofware preko kojeg takodjer mos stavljat muziku i video,al mozes i stavljat direkt onak prek usb bez softwarea,play listu formiras nanjemu,a mozes i nakompu samo nisam probo,kad stavljas muziku bez softwarea potrebno je refreshat galeriju al to ti je jednostavno,prekvalitetan ekran,baterija traje predugo:D,imam film na njemu e vidi se nenormalno,misim da je best buy za tu lovu:chears: |
da, šteta šta ga prodaješ
jel bi mogla malo popusta dobit:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |