|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Spajanje 2 dijela titla
Skinuo sam jedan film sa neta (AVI) i za njega našao hrvatski titl, ali u 2 dijela. U Subtitle workshopu sam ih spojio sa tools/join subtitles ali ima problema. Podesio sam prvu i zadnju rečenicu sa titlovima međutim na sredini filma gdje su spojeni titlovi veliko je odstupanje (oko 5 sec) dok je na kraju i početku ok. Kad umetnem samo prvi (ili drugi) dio titla onda je sve u redu ali kad su spojeni onda ne valja na sredini filma. Zna li ko u čemu bi mogao biti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
---
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
nakon toga idi na join subtitles u subtitle workshopu... probaj pa javi jesi uspio ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Timings-->Set Delay i oznacim "For all subtitles". Zatim sve iz tog drugog titla kopiram i ubacim u prvi dio titla. I to je to -->
![]() ![]() Takodjer pazi i na fps filma i titlova Ja to radim ovako
Otvorim sa Subtitle Workshop drugi dio titla i nadjem u filmu kad se izgovara prva linija. Postavim vrijeme te prve linije titla kao na filmu sa Edit-->Timings-->Set Delay i oznacim "For all subtitles". Zatim sve iz tog drugog titla kopiram i ubacim u prvi dio titla. I to je to ![]() ![]() Takodjer pazi i na fps filma i titlova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|