|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Automatsko spajanje na MaxADSL
Vjerujem da je ovo pitanje vec bilo postavljeno, ali ne mogu naci odgovor. Koji je najjednostavniji nacin, software ili postavka u Windowsima koja bi mi omogucila da mi se kompjuter automatski spoji na odredjenu konekciju odmah nakon sto se iz bilo kojeg slucaja veza prekine? Isto tako, pomoglo bi mi da znam nacin kako da mi se komp automatski spoji na konekciju odnosno ADLS vezu odmah pri podizanju Windowsa, tj. nakon restartanja. |
![]() |
![]() |
#2 |
AMD mobile
Datum registracije: Apr 2004
|
koji modem imas? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prebaci modem (nisi naveo koji je) u router mode i u njemu naštimaj vezu na Always On. Tako ćeš čim otvoriš IE ili FF, bit na netu.
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Zapravo, dobro bi mi dosla mala pomoc kako se to prebacuje u router mode. Ne moras nista detaljno. Samo da shvatim. Inace, ne spajam se preko medema direktno (nije me spojen u komp), nego preko mrezne kartice. |
![]() |
![]() |
#6 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
evo kak sam ja to radio dok sam bio u tvojoj situaciji , stim da neznam da je moj old fashioned siemensa100 mogo u router mod . enivej..napravis shportcut internet konekcije koju pozivas kad se spajas na net i stavis ga u documents and settings / tvoje korisnicko ime/ start menu/ programs / startup udes u control panel , network connections desni klik na svoju konekciju - properties maknes kvacicu kod onog display progres while connecting i prompt for username and password. worked for me.. |
![]() |
![]() |
#8 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|