|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() zadnjih par dana cjelo vrjeme mi se to prikazuje,, onak na pocetku mi to pokaze,, poslje u radu opet pocne dolje prikazivati tu poruku,, kak da se toga rjesim? poruka koju mi priazuje: This copy of Windows did not pass genuine validation. The product key found on this computer was not assigned by Microsoft. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
kupi original ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...i close topic
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
#5 |
Premium
|
mozes onda reci koja je to rupa ili kaj vec da se toga rjesim?? ili da sam stvaim iz nova gore nove xp,,? |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pa ak imaš mogučnost najbolje je napravit reinstal sustava nanovo međutim kad ponovno skineš neki update ili neki od novijih IE problem će se pojavit ponovno! E sad ovo drugo riješenje nije baš legalno a uglavnom se svodi na blokiranje određenih start-up skripti i servisa koji su sa svakom novom verzijom sve bolje zakopani u start-up proces pa postupak treba ponavljat tak da se ponovno vračamo na prvotno riješenje reinstal sustava i isključivanje update-a! Napominjem da ovo drugo riješenje samo sakrije poruku dok stvar u pozadini i dalje radi i usporava sustav!
#7 |
Premium
|
aha,, ok, ako zanemarim ovu poruku,, dali mi se moze desiti nekaj ,, mislim nije legalno ili? |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Gle, nakon svega je očigledno da nemaš legalne windowse i da pokušavaš izmrdat način kako se toga riješiti. Pročitaj pravila malo bolje. No, ako imaš legalne windowse jednostavno nazoveš Microsoft hrvatska i stvar rješena u 5 min, |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|