![]() |
windows geniune advantage
zadnjih par dana cjelo vrjeme mi se to prikazuje,, onak na pocetku mi to pokaze,, poslje u radu opet pocne dolje prikazivati tu poruku,, kak da se toga rjesim?
poruka koju mi priazuje: This copy of Windows did not pass genuine validation. The product key found on this computer was not assigned by Microsoft. |
kupi original :dobartek:
|
...i close topic
|
Citiraj:
|
mozes onda reci koja je to rupa ili kaj vec da se toga rjesim?? ili da sam stvaim iz nova gore nove xp,,?
|
Pa ak imaš mogučnost najbolje je napravit reinstal sustava nanovo međutim kad ponovno skineš neki update ili neki od novijih IE problem će se pojavit ponovno!
E sad ovo drugo riješenje nije baš legalno a uglavnom se svodi na blokiranje određenih start-up skripti i servisa koji su sa svakom novom verzijom sve bolje zakopani u start-up proces pa postupak treba ponavljat tak da se ponovno vračamo na prvotno riješenje reinstal sustava i isključivanje update-a! Napominjem da ovo drugo riješenje samo sakrije poruku dok stvar u pozadini i dalje radi i usporava sustav! |
aha,, ok, ako zanemarim ovu poruku,, dali mi se moze desiti nekaj ,, mislim nije legalno ili?
|
Gle, nakon svega je očigledno da nemaš legalne windowse i da pokušavaš izmrdat način kako se toga riješiti. Pročitaj pravila malo bolje.
No, ako imaš legalne windowse jednostavno nazoveš Microsoft hrvatska i stvar rješena u 5 min, |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |