|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Znači, posudim svoju konekciju(odnosno lozinku,korisničko ime..) svom frendu i dali ću onda ja platiti ono što je on potrošio konektirajuči se preko moje konekcije??i obrnuto, on posudi meni i onda ja plačam ili on?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
da, ti ćeš platiti ono što je on potrošio i obrnuto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
čekčekček. da li se radi o adsl-u, ili modemskom pristupu i kojem? naime, ako je ADSL, uopće mu neće raditi tvoj account na njegovoj liniji. ako je riječ o modemskom dial-up-u, onda će mu raditi i račun plaća on, a ne ti.
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
mislim da ce raditi tudji account ako se radi o adsl-u.... ja naime tako koristim svoj paket 5GB, i onda kada potrosim, pred kraj mjeseca se spajam na burazov account iz zagreba(a ja u Opatiji!) i sve radi fino. Njemu uvijek ostane vise od pola paketa neiskoristeno...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pristup je modemski dial-up-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jel druga strana ugasila router? (ako je na Always connected?) Ne smije biti spojen da bi tebi radio njegov account. A ako nije na always.. onda je dovoljno da nitko neko vrijeme ne koristi net, pa se router odpoji sam... (po noći recimo) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
Cak se nekad zna pogodit(nekad treba više pokušaja i treba pogodit istu sekundu, preporucam da ste na tel.vezi dok to radite) da se skupa spojimo na 1 dsl acc koji ima flat taj mjesec i brzinu od 1mbps. Tako da onda imamo oboje flat pri punoj brzini 1mbps)...to se može napraviti i kad dsl acc nema flat, ali onda se kolicina podataka upola brže troši ![]()
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Moga si mi rec di se to promijeni da ne bude alwayes connected? prijatelj mi ima wirless i flat i nista ne skida nikad a uvik mu je upaljen router pa se nemogu spojita vise mi ga je tlaka zvat svaki put kad nesto moran skinit da to iskljuci,za koliko vrimena neaktivnosti mu se prekine veza? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
ovisi koji je router. ali svi imaju tu opciju. na siemensu ti je advanced settings - internet connection - internet - connection mode i tu odaberes connect on demand... al sta kad se njemu odspoji, ti se spojis s njegovom i njemu zatreba net, a nece mu se spojit jer si ti na netu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
To advance settings se nalazi u postavkama rutera?To cu priko browsera morat uc u njega ili ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imao sam prilike probati nekoliko tuđih accounta (u dogovoru s vlasnicima). SVI su radili na mojem kompu. Jedini je uvjet da i ti imaš ADSL i da oni nisu u tom trenutku prikopčani na net. Troškovi napravljenog prometa tereta vlasnike accounta, a ne mene. Trenutno sam bez ISP-a (prikopčam na susjedov IskonDuo WLAN) i svi accounti i dalje rade preko moje Kasde.
![]() |
#17 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ja koristim login / pass od ADSL-a s posla doma. Promet se računa preko logina, dok se brzina gleda na tel. broj ( tj. tel pretplatnika ). Zato dobivaš 2 računa - 1 normalni tel. u kojem je sadržana i pretplata na DSL i jedan za DSL promet ! Sad znaš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
^^ jel to radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kao npr ??? Meni nikad nije probleme stvarao niti jedan acc za dsl bez koji paket koristi osoba preko čijih se podataka spajam. Bilo je onih koji su imali 512 ( sadašnjih 1GB ) i onih sa Flat-om. Uvijek radilo bez greške. I radi još uvijek i sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
ima u postu amis sluzbeno odgovor od ht gdje se vidi da mozes pristupiti sa bilo koje lokacije copy-paste T-Com pri uključenju MAXadsl usluge dodjeljuje korisniku račun s korisničkim imenom i lozinkom, te mu se isto dostavlja na kućnu adresu, kojim se vrši naplata po prometu, neovisno o lokaciji s koje se korisnik spaja. Dakle, korisnik se može spajati s bilo koje lokacije na kojoj je instalirana ADSL usluga, a naplata će se vršiti po korisničkom računu.
![]() |
#24 | |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovako, ja doma imam 1MB i 5Gb paket, recimo da uzmem lozinku i pass od nekoga tko ima 5MB i flat, dali ce meni kod kuce kad se logiram preko tog racuna bit tih 5MB brzina i flat ili ona brzina koja je dozvoljena za moj telefonski broj tj 1MB samo sto ce promet bit flat? ![]()
![]() |
#26 |
Premium
|
Tvoja brzina a promet se troši sa računa sa kojeg se spajaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
A mene zanima imam kasda ruter i neznam kak oda se ulogiram s nečijim accountom nema niđe za pass i username upisati jedino ima enable i disable connection i to je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|