|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ubuntu konferencija
Trenutno traje stream na: mms://irtv.carnet.hr/ubuntu Kasnije ce bit snimka vjerojatno na: http://www.ubuntu-hr.org/konferencija/
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
bio sam. i bude je bio. ko vas šiša! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam trebao doci (bio sam prijavljen), ali dosla mi je nova kuhinja i 150 pi*arija oko sastavljanja doticne... al ajd, bar sam pratio prek streama ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
i kak je bilo? mislim jel bilo sto korisnoga... i ja sam trebao ici ali nazalost vec par dana sam u krevetu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
bilo je dobro. forica okupljanje. žao mi je što je od 250 ljudi bilo onak... 95% korisnika ubuntua. što je totalno bezveze i samo svjedoči o indoktriniranosti korisnika jednog operacijskog sustava s livadom u pozadini.
![]() |
#6 |
Guest
|
Mi imali reinstalaciju na 3 stroja taj dan u uredu, od toga 1 ubuntu i 2 xubuntua ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
mislim da nema distre na kojoj je packet managment bolje rijesen ![]() ![]() mozda je gentoo portage bolje rjesio ovisnosti, ali stvarno se smorim kad moram mjesec dana kompajlirati programe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Istina na Ubuntuu je ovo odlicno, .deb je zakon. Prije nekih dva mjeseca sam prvi put u zivoru stavio Linux na komp i to SuSe, napatio sam se dok sam naso sve dependencies za sve sto mi je trebalo i onda se sve moralo kompajlirat pa install, Ubuntu je pun klinac laksi sto se toga tice...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
|
|