![]() |
Ubuntu konferencija
Trenutno traje stream na:
mms://irtv.carnet.hr/ubuntu Kasnije ce bit snimka vjerojatno na: http://www.ubuntu-hr.org/konferencija/ |
bio sam. i bude je bio. ko vas šiša! :)
|
Ja sam trebao doci (bio sam prijavljen), ali dosla mi je nova kuhinja i 150 pi*arija oko sastavljanja doticne... al ajd, bar sam pratio prek streama :)
|
i kak je bilo? mislim jel bilo sto korisnoga...
i ja sam trebao ici ali nazalost vec par dana sam u krevetu :( |
bilo je dobro. forica okupljanje. žao mi je što je od 250 ljudi bilo onak... 95% korisnika ubuntua. što je totalno bezveze i samo svjedoči o indoktriniranosti korisnika jednog operacijskog sustava s livadom u pozadini.
|
Mi imali reinstalaciju na 3 stroja taj dan u uredu, od toga 1 ubuntu i 2 xubuntua :D haha, a na 4. smo cijelo vrijeme bili na streamu od konferencije dok nije dosao neki francuz. Posto idem za 2 tjedna u francusku, mislim da ce mi to biti dovoljno francuza u kombinaciji sa engleskim pa smo odustali tada :D
|
Citiraj:
|
ja prešo. ne mogu reći da se nije isplatilo. .deb (a usko vezano apt i synaptic) je fakat neprocjenjiv...
|
Citiraj:
mozda je gentoo portage bolje rjesio ovisnosti, ali stvarno se smorim kad moram mjesec dana kompajlirati programe :( |
Istina na Ubuntuu je ovo odlicno, .deb je zakon. Prije nekih dva mjeseca sam prvi put u zivoru stavio Linux na komp i to SuSe, napatio sam se dok sam naso sve dependencies za sve sto mi je trebalo i onda se sve moralo kompajlirat pa install, Ubuntu je pun klinac laksi sto se toga tice...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:09. |