|
![]() |
#1 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa bar gmail ima odlične spam filtere. Samo ih označi kao spam i bok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nikako na žalost... Vidim da ti je već profiltrirano u neželjene poruke tako da samo odande obriši i ne zamaraj se puno s tim... Bit će tog još više ![]() pozz
![]() |
![]() |
#5 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
nista novo....svaki tjedan po jednom "Select All" - "Delete" - problem riješen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bad cat znao sam da sam te vec negdje vidio ![]() ![]() nego samo oznaci ko spam i delete... kao sto je vec neko spomenuo i mene nerviraju slike sa reklamama.... iako moram priznati google ima strasno dobre filtere ....
![]() |
#8 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Imam i ja toga ali u spam folderu koji ocistim jednom u X vremena kad mi je dosadno uglavnom dnevno dobijem cca 100 takvih mailova i zato svaka cast googleu jer nista zeljeno mi do sad tamo nije bacio a nezenjeni u inbox dobijem eventualno 2 puta mjesecno (reko sam previse...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
nisam znala gdje da zalijepim temu ![]() ne sjećam se baš da sam surfala i upisivala svoj mejl na tamo nekim lijevim stranicama. inače sam jako oprezna kod svega toga. zato me i toliko čude ti mejlovi. kako su me samo našli? mislim nije meni problem brisati te spamove, nego ono... zanimalo me od kud su i kaj su. jučer sam otvorila jedan mejl i nema ništa osim linkova sa kineskim fufama.... čini se bezopasno. @codiac.... hehehe ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|