![]() |
Čudan spam na gmail-u
prije tjedan dana počeli su mi na gmail stizati "čudni" spamovi sa ovim kineskim znakovima. u dva dana nakupilo mi se oko 70 takvih mejlova. jel možda netko zna šta je to? :stoopid:
slika: http://img521.imageshack.us/img521/4614/spikauv6.th.jpg kako da se toga riješim? |
Pa bar gmail ima odlične spam filtere. Samo ih označi kao spam i bok...
|
Nikako na žalost...
Vidim da ti je već profiltrirano u neželjene poruke tako da samo odande obriši i ne zamaraj se puno s tim... Bit će tog još više :D pozz |
sad su poceli sa jpg spamovima. argh... napise mi neku pricu i pukne sliku sa reklamom za viagru, etc...
|
nista novo....svaki tjedan po jednom "Select All" - "Delete" - problem riješen :beer:
|
bad cat znao sam da sam te vec negdje vidio :) ( hi nan:) )
nego samo oznaci ko spam i delete... kao sto je vec neko spomenuo i mene nerviraju slike sa reklamama.... iako moram priznati google ima strasno dobre filtere .... |
Hmm, kod mene nema nista na GMailu od takvog spama, mozda je to vezano uz kakav sajt koji je posjecen, a na koji se moralo upisati e-mail :s
|
Imam i ja toga ali u spam folderu koji ocistim jednom u X vremena kad mi je dosadno uglavnom dnevno dobijem cca 100 takvih mailova i zato svaka cast googleu jer nista zeljeno mi do sad tamo nije bacio a nezenjeni u inbox dobijem eventualno 2 puta mjesecno (reko sam previse...)
|
A baš da je tema za "Aplikacije"...
|
nisam znala gdje da zalijepim temu :stoopid:
ne sjećam se baš da sam surfala i upisivala svoj mejl na tamo nekim lijevim stranicama. inače sam jako oprezna kod svega toga. zato me i toliko čude ti mejlovi. kako su me samo našli? mislim nije meni problem brisati te spamove, nego ono... zanimalo me od kud su i kaj su. jučer sam otvorila jedan mejl i nema ništa osim linkova sa kineskim fufama.... čini se bezopasno. @codiac.... hehehe ;) svašta ćeš saznati o meni :frend: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |