|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Edit opcija nestala
Smijem li priupitati zasto? Da nije vezano za usputnu blagodat koju je nudila, kao sto je brisanje vlastitog posta? Ovo vam nije trebalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Ja sam popunio onaj formular ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ja ne zelim ispunjavati formular, jer mi nesto govori da ce biti ignoriran a samo nagadjam da je edit ukinut jer je npr. Sky poceo brisati sve svoje postove |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Eh, nemoj tako. Nisu ga valjda uveli da bi ignorirali ekipu. Citiraj:
![]() ![]() Pričekajmo momke iz administracije da odgovore (a trenutno vidim nema nikoga od njih na net-u), meni je također ovaj problem nepoznanica. Molim za strpljivost i razumjevanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ha cuj, nije bas nagadjanje. Sky je krenuo brisati svoje postove, i pobrisao ih 200-tinjak. sada vise nema edit-a. mozda je slucajnost i taman se nesto na forumu zeznulo glede toga, bas u to vrijeme. tko ce ga znati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja vidim gumb Edit normalno ![]()
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mi moderi / admini očito imamo to. Imam na svim podforumima, kao i na svojim postovima na drugim podforumima. Ja sam mislio da je tutix izoliran slučaj, ali očito nije. Vidim da je i ZMAJ napomenuo isto, a i ovdje. Budemo vidjeli, rekli su sljepci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
onda cekamo sheffove. bas me interesira sto je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Rendula, formular je i uveden zbog takvih stvari-da se može direktno adminima požaliti na tehničke probleme ili ako se imaju pritužbe na moderatore. Ajde mi lijepo objasni zašto misliš da će admin ignorirati pritužbu usera Rendule? Baš me zanima.
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam primjetio jos tokom dana, popunio formular ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Isuse... ![]() Pretpostavljam da misliš na postove i brisanje istih. Moje mišljenje je da nijedan user nema pravo od foruma raditi svinjac i kad demonstrativno ode sa foruma pobrisati sve svoje postove. To je svinjarija-ništa drugo jer onda ostaju praznine gdje se vidi reply a ne vidi se kaj je bilo napisano i slično. Takve stvari se ne dozvoljavaju-nigdje. A formular je i uveden jer su se neki useri žalili na ponašanje pojedinih moderatora-sad opcija žalbe postoji (postojala je i prije ali se očito moralo vidno istaknuti) pa ako netko misli da ga neki "šerif" maltretira ima gdje uputiti pritužbu. Ili ako ima tehničkih problema sa forumom. Tko će biti lijen ispuniti formular ili bi samo malo kenjko bez ikakvih argumenata tek toliko da pod***ava-taj će imati pobrisani post ![]()
![]() |
#17 | |
Registered User
|
Citiraj:
sada mi preostaje samo cekati reply admina na moju prituzbu u formularu. EDIT: It is here ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 18.03.2007. u 10:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jao nisam ni skuzio do sada ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Ista stvar je bila i meni, popunio formular i dobio poruku da je riješen problem. EDIT : evo je radi, samo nema onoga " last edited tada i tada by xy" |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
ne, nekada se pojavi, a nekad jednostavno ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Koliko sam ja primjetio, pojavljuje se tek nakon sto drugi put editiras ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim da postoji vremenski rok za to (prikazivanje last edited by...). Nakon što prođe minuta ili dvije onda izbacuje poruku. Ako si editirao u tom nekom manjem vremenskom roku onda neće biti ništa.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, "edit by ..." se pojavi nakon određenog vremenskog roka. Edit će se pojavljivati i nestajati tijekom slijedećih par dana jer radimo na nekim stvarima vezanim uz forum, te je potrebno povremeno isključiti tu opciju zajedno s drugima koje vi ni ne vidite. Kada napravimo sve što smo započeli opcija edit će se vratiti i sve će biti kao i do sada (to će se desiti u slijedećih par dana, neću ništa konkretno govoriti jer u ovom trenutku ni ne znam). Nadam se da sam odgovorio na sva vaša pitanja i da je sada sve jasno. Rendula, ako imaš kakvih pitanja prvo te molim da mi odgovoriš na moj PM. Bio bi red, ako možda imaš kakvih nedoumica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Prijašnji sistem editiranja koji je bio mislim da nije ibacivao edited by kada nitko nije ostavio reply poslije tebe, al čim je netko napisao nešto na temu svako editiranje je bilo vidljivo. Neznam kako ste sada naredili, ali na forum.hr je davno bio ok sistem editiranja, imaš recimo 10tak minuta i u to vrijeme možeš promjeniti šta si napisao, obrisati itd. nakon deset minuta samo dobiješ poruku tipa "Ako se do sada nisi izrazio/la kako si htio slijedeći put budi brži.." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Recimo da ja ujutro prije skole napisem post koji sadrzi i nebulozu koju bi trebalo editati, ali ja to ne skuzim dok mi netko ne ukaze na to. A to je-poslije skole, nakon 6h! A bilo bi pametno editati jer recimo pomazemo nekom neiskusnom useru pa da ga ne zbunimo... Kaj onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Mali OT, ali sad tražilica ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |