PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Edit opcija nestala (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63973)

rendula 17.03.2007. 23:41

Edit opcija nestala

Smijem li priupitati zasto? Da nije vezano za usputnu blagodat koju je nudila, kao sto je brisanje vlastitog posta?

Ovo vam nije trebalo :kafa:

aski 17.03.2007. 23:43

Ja sam popunio onaj formularhttp://forum.pcekspert.com/images/icons/icon10.gif, ovo mi se baš ne sviđa, sad moram dvaput zaredom postati http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon11.gif

rendula 17.03.2007. 23:47

ja ne zelim ispunjavati formular, jer mi nesto govori da ce biti ignoriran

a samo nagadjam da je edit ukinut jer je npr. Sky poceo brisati sve svoje postove

Bartuc 17.03.2007. 23:47

Evo ja sam također upravo popunio formular:)

Da sam barem pričekal još 5 minuta... Ovak smo ih jadne ziher zatrpali s tim Editom:)

Vuco 18.03.2007. 00:09

Citiraj:

Autor rendula (Post 677827)

Eh, nemoj tako. Nisu ga valjda uveli da bi ignorirali ekipu.
Citiraj:

a samo nagadjam da je edit ukinut jer je npr. Sky poceo brisati sve svoje postove

Nemoj još i ti počet nagađati, mislim da je toga bilo i previše u zadnje vrijeme ;) :)

Pričekajmo momke iz administracije da odgovore (a trenutno vidim nema nikoga od njih na net-u), meni je također ovaj problem nepoznanica.

Molim za strpljivost i razumjevanje :)

rendula 18.03.2007. 00:12

Citiraj:

Autor Vuco (Post 677838)
Nemoj još i ti počet nagađati, mislim da je toga bilo i previše u zadnje vrijeme ;) :)

ha cuj, nije bas nagadjanje. Sky je krenuo brisati svoje postove, i pobrisao ih 200-tinjak. sada vise nema edit-a. mozda je slucajnost i taman se nesto na forumu zeznulo glede toga, bas u to vrijeme. tko ce ga znati.

Jelc 18.03.2007. 00:14

Ja vidim gumb Edit normalno:stoopid:

rendula 18.03.2007. 00:14

Citiraj:

Autor Jelc (Post 677840)

ti si super moderator ;)

Vuco 18.03.2007. 00:22

Citiraj:

Autor rendula (Post 677839)
ha cuj, nije bas nagadjanje. Sky je krenuo brisati svoje postove, i pobrisao ih 200-tinjak. sada vise nema edit-a. mozda je slucajnost i taman se nesto na forumu zeznulo glede toga, bas u to vrijeme. tko ce ga znati.

Velim, neznam. Nagađat neću.
Citiraj:

Autor Jelc (Post 677840)

Mi moderi / admini očito imamo to. Imam na svim podforumima, kao i na svojim postovima na drugim podforumima.

Ja sam mislio da je tutix izoliran slučaj, ali očito nije. Vidim da je i ZMAJ napomenuo isto, a i ovdje.

Budemo vidjeli, rekli su sljepci :D

rendula 18.03.2007. 00:23

onda cekamo sheffove. bas me interesira sto je bilo :)

Jelc 18.03.2007. 00:29

Citiraj:

Rendula, formular je i uveden zbog takvih stvari-da se može direktno adminima požaliti na tehničke probleme ili ako se imaju pritužbe na moderatore.

Ajde mi lijepo objasni zašto misliš da će admin ignorirati pritužbu usera Rendule?
Baš me zanima.

CatKiller 18.03.2007. 00:35

Ni meni ne postoji Edit opcija.

Šerifi zasučite rukave :fiju:

^SuperUnknown^ 18.03.2007. 00:38

Ja sam primjetio jos tokom dana, popunio formular :) Nadam se samo da nije doslo do ukinuca Edit opcije, jer mi nekad stvarno dobro dodje za pridodat nesto ili za obrisat svoj post ako me netko pretekne ili ako se nekome pretrpa topic na trznici. Vratite nam Edit! :D

rendula 18.03.2007. 00:44

Citiraj:

Autor Jelc (Post 677855)
Ajde mi lijepo objasni zašto misliš da će admin ignorirati pritužbu usera Rendule?
Baš me zanima.

zato jer razvijam teoriju o ukinucu edita i u tu teoriju mi se uklapa da ce mi ignorirati prituzbu.

tutix 18.03.2007. 00:45

Ja mislim da je to namjerno napravljeno, tak da isprobamo novi formular :D. Šalu nastranu, vratite EDIT što prije, dajem i avatar ak treba u zamjenu.

Jelc 18.03.2007. 01:01

Citiraj:

Autor rendula (Post 677866)
u tu teoriju mi se uklapa da ce mi ignorirati prituzbu.

Isuse...:suicide:

Pretpostavljam da misliš na postove i brisanje istih.

Moje mišljenje je da nijedan user nema pravo od foruma raditi svinjac i kad demonstrativno ode sa foruma pobrisati sve svoje postove.
To je svinjarija-ništa drugo jer onda ostaju praznine gdje se vidi reply a ne vidi se kaj je bilo napisano i slično.

Takve stvari se ne dozvoljavaju-nigdje.

A formular je i uveden jer su se neki useri žalili na ponašanje pojedinih moderatora-sad opcija žalbe postoji (postojala je i prije ali se očito moralo vidno istaknuti) pa ako netko misli da ga neki "šerif" maltretira ima gdje uputiti pritužbu.
Ili ako ima tehničkih problema sa forumom.

Tko će biti lijen ispuniti formular ili bi samo malo kenjko bez ikakvih argumenata tek toliko da pod***ava-taj će imati pobrisani post:)

rendula 18.03.2007. 01:06

Citiraj:

Autor Jelc (Post 677872)
Isuse...:suicide:

Pretpostavljam da misliš na postove i brisanje istih.

Moje mišljenje je da nijedan user nema pravo od foruma raditi svinjac i kad demonstrativno ode sa foruma pobrisati sve svoje postove.
To je svinjarija-ništa drugo jer onda ostaju praznine gdje se vidi reply a ne vidi se kaj je bilo napisano i slično.

Takve stvari se ne dozvoljavaju-nigdje.

A formular je i uveden jer su se neki useri žalili na ponašanje pojedinih moderatora-sad opcija žalbe postoji (postojala je i prije ali se očito moralo vidno istaknuti) pa ako netko misli da ga neki "šerif" maltretira ima gdje uputiti pritužbu.
Ili ako ima tehničkih problema sa forumom.

Tko će biti lijen ispuniti formular ili bi samo malo kenjko bez ikakvih argumenata tek toliko da pod***ava-taj će imati pobrisani post:)

zahvaljujem, mislim da je ovaj post odgovor na pretty much sva moja pitanja.
sada mi preostaje samo cekati reply admina na moju prituzbu u formularu.

EDIT: It is here :D

Codiac 18.03.2007. 14:47

jao nisam ni skuzio do sada :D nego slazem se da je edit korisna stvar :)

WichitaQ 18.03.2007. 15:02

Ista stvar je bila i meni, popunio formular i dobio poruku da je riješen problem.

EDIT : evo je radi, samo nema onoga " last edited tada i tada by xy"

svebee 18.03.2007. 15:21

Citiraj:

Autor WichitaQ (Post 678149)
EDIT : evo je radi, samo nema onoga " last edited tada i tada by xy"

ima, sam mislim da se pojavi nakon drugi put što editiraš...bar je tak meni (po mom sjećanju) :stoopid:

rendula 18.03.2007. 15:22

ne, nekada se pojavi, a nekad jednostavno ne.

^SuperUnknown^ 18.03.2007. 15:29

Koliko sam ja primjetio, pojavljuje se tek nakon sto drugi put editiras :)

Swarm dude 18.03.2007. 15:31

Mislim da postoji vremenski rok za to (prikazivanje last edited by...). Nakon što prođe minuta ili dvije onda izbacuje poruku. Ako si editirao u tom nekom manjem vremenskom roku onda neće biti ništa.

svebee 18.03.2007. 15:36

Citiraj:

Autor Swarm dude (Post 678168)
Mislim da postoji vremenski rok za to (prikazivanje last edited by...). Nakon što prođe minuta ili dvije onda izbacuje poruku. Ako si editirao u tom nekom manjem vremenskom roku onda neće biti ništa.

e da, po ovom princpu ide :beer: - vremenski rok je bitan, ne količina editiranja

tor 18.03.2007. 15:42

Da, "edit by ..." se pojavi nakon određenog vremenskog roka.

Edit će se pojavljivati i nestajati tijekom slijedećih par dana jer radimo na nekim stvarima vezanim uz forum, te je potrebno povremeno isključiti tu opciju zajedno s drugima koje vi ni ne vidite.
Kada napravimo sve što smo započeli opcija edit će se vratiti i sve će biti kao i do sada (to će se desiti u slijedećih par dana, neću ništa konkretno govoriti jer u ovom trenutku ni ne znam).
Nadam se da sam odgovorio na sva vaša pitanja i da je sada sve jasno.
Rendula, ako imaš kakvih pitanja prvo te molim da mi odgovoriš na moj PM. Bio bi red, ako možda imaš kakvih nedoumica. ;)

Mikeyy 18.03.2007. 16:12

Prijašnji sistem editiranja koji je bio mislim da nije ibacivao edited by kada nitko nije ostavio reply poslije tebe, al čim je netko napisao nešto na temu svako editiranje je bilo vidljivo.

Neznam kako ste sada naredili, ali na forum.hr je davno bio ok sistem editiranja, imaš recimo 10tak minuta i u to vrijeme možeš promjeniti šta si napisao, obrisati itd. nakon deset minuta samo dobiješ poruku tipa "Ako se do sada nisi izrazio/la kako si htio slijedeći put budi brži.." :)

tor 18.03.2007. 16:26

Viš, ne zvuči loše...

Matesonik 18.03.2007. 16:30

Recimo da ja ujutro prije skole napisem post koji sadrzi i nebulozu koju bi trebalo editati, ali ja to ne skuzim dok mi netko ne ukaze na to. A to je-poslije skole, nakon 6h! A bilo bi pametno editati jer recimo pomazemo nekom neiskusnom useru pa da ga ne zbunimo... Kaj onda?

WichitaQ 18.03.2007. 16:34

Mali OT, ali sad tražilica ne radi.

tor 18.03.2007. 17:22

Citiraj:

Autor Matesonik (Post 678218)
Recimo da ja ujutro prije skole napisem post koji sadrzi i nebulozu koju bi trebalo editati, ali ja to ne skuzim dok mi netko ne ukaze na to. A to je-poslije skole, nakon 6h! A bilo bi pametno editati jer recimo pomazemo nekom neiskusnom useru pa da ga ne zbunimo... Kaj onda?

Kao što rekoh, kada sredimo sve do kraja bude kao i prije, ne brini...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:58.