|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Razer Mantis control vs speed ??
Kakva je razlika u tim podlogama? Koja je za gejmanje bolja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
sta nitko nista? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Terminirani determinator
|
Pa samo ti ime kaze. Speed je ako u igrama koristis visoku osjetljivost misa. Ta je obicno glada ,dok je ova druga grublja. Dok je druga control za nisku osjetljivost(sensitivity) kod misa. Dali koristis visoku osjetljivost ili nisku mozes recimo vidjet koliko ti treba da okrenes lika u igri za 180°. Ako trebas samo malo pomaknut misa da bi se okrenuo onda je high sens. Ali ako je na default vrijednosti onda je high mozda medium u nekim igrama. Evo jedan odlican link to je test miseva ali je sve objasnjeno lijepo sta je high,med i low sens. http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi Razer ExactMat. Malo je manja (Mantis je po meni prevelik)...aluminijska je i dvostrana...na jednoj strani imas Speed na drugoj Control.
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moje iskustvo s tom podlogom je katastrofa, cini mi se da je bila speed verzija ali ona nema veze sa brzinom. prevelika, predebela, vjerujem da je odvratna kad se zaprlja, ma uglavnom nis dobro. kupi nesto drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
a dobro ajde, bilo je i zadovoljnih ljudi, a i znam za tebe da ne volis platnene podloge. meni je onako ok podloga (speed varijanta) i nemam bas nekih vecih zamjerki, no mislim da mi je qck+ nesto bolja (malo je veca i tanja), iako je vjerojatno rijec o nekom osobnom filingu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Terminirani determinator
|
NAbavio ja ovu Qck+ i stvarno mi je super. Velika je i precizna a sto je najvaznije jako jeftina. 113,00kn u Linksu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|